Arama sonuçları: *

• Users: csrmurat21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Max 20 bin TL'ye sistem toplama

Merhaba maksimum 20 bin TL olacak şekilde sistem toplayacağız 0 ve 2. el parça önerilerinizi atar mısınız?
  2. C

Kablosuz gaming kulaklık önerisi

Merhaba 1500-2000 TL arası bütçe ile kulaklık almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Aşağıdaki ikisinden biri alınabilir mi...
  3. C

Youtube videosu açarken mini bir ekranda farklı video açılıyor

Merhaba, youtube'da çok nadiren yaşıyorum bu durumu. Bir video açıyorum ve resimde görebileceğiniz üzere bazı kliplerin olduğu mini pencereli bir ekran daha açılıyor. İçindeki klipler hep aynı. Bu neden oluyor bilen var mı?
  4. C

ASUS monitör bozuldu

Merhaba 1 yıl önce aldığım ASUS VP249QR monitörümde çizgiler çıkmaya başladı. Opera kullanıyorum ve full karanlık modda bu çizgiler ortaya çıkmıyor ama girdiğim site beyaz olunca veya izlediğim videoda ekrana parlak ışık gelince görev çubuğunun orada beyaz çizgiler çıkıyor. Görsellerde...
  5. C

1 Yıl Kullandığım SSD Bozuldu mu?

Merhaba, 1 yıl boyunca 500GB Kioxia Exceria SSD kullandım sağlığı ciddi oranda düştü ama herhangi bir problem gözükmüyordu. Daha sonra bilgisayarda ani donmalar oldu klavyeye basmama rağmen hiçbir tepki olmuyordu ve kasadan kapat aç yapmak zorunda kalıyordum. Windows'u farklı SSD'ye klonladım bu...
  6. C

Windows M.2 SSD'yi görmüyor

Merhaba yeni aldığım M.2 SSD'yi taktım boot menu de gözüküyor ama Windows görmüyor. Disk yönetiminde de gözüküyor SSD ama etkinleştir diye bir seçenek yok. 1726849272 ekleme:
  7. C

Hangi M.2 SSD'yi almalıyım

Merhaba yakın zamanda 1TB M.2 SSD alacağım bütçem aşağıda linkini bıraktığım ürün fiyatları kadar hangisini almamı önerirsiniz? Goodram 1tb PX600 Nvme Pcıe 4.0 Okuma 5000MB-YAZMA 3200MB M.2 SSD (SSDPR-PX600-1K0-80) PX600 - idefix Goodram 1tb PX600 Nvme Pcıe 4.0 Okuma 5000MB-YAZMA 3200MB M.2 SSD...
  8. C

Ekran kartım kendini mi kısıtlıyor?

Merhabalar 2. el bir ekran kartı aldım ve fortnite da denedim. Ultra ayarlarda 50-60 fps le oynuyorum ve fps drop yiyorum ama ekran kartı maximum 59 dereceyi görüyor. Ekran kartım kendini mi kısıtlıyor?
  9. C

Msi afterburner değerler gözükmüyor

Merhaba. MSI Afterburner ile oyun içinde sıcaklıklara bakmak istiyorum ama ayarları yapmama rağmen ve RivaTuner açık olmasına rağmen değerler gelmiyor.
  10. C

Kasanın mavi ve kırmızı ışığı yanıyor ama kendisi çalışmıyor

Merhaba. Arkadaşım pc topluyor. Şuan ssd ve ekran kartını takmadan kasaya güç geliyor mu diye başlatmayı denedik. Güç tuşuna basınca kasa içindeki kırmızı ışık ve kasanın üstündeki mavi ışık 1 saniyeliğine yanıp hemen sönüyor. Bunun nedeni ne olabilir?
  11. C

3000 TL 600W PSU'lu kasa önerisi

Merhaba, arkadaşım için sistem topluyoruz 3000 TL civarlarında 600W 80+ bir kasa önerir misiniz
  12. C

200-250 TL'ye Termal macun önerisi

Merhaba, ID-Cooling-SE214 XT kule tipi soğutucum var kendi kutusundan çıkan termal macunu sürdüğümde işlemci %100 yük altında 70 derecelerde kalıyordu. Uzun süre geçtiği için ve işlemci dereceleri 79-80'e çıktığı için bugün termal macunu değiştirdim ve markası belirsiz dandik bir termal macun...
  13. C

FİFA 24 PC VE PS5 Crossplay

Merhaba, arkadaşlarımla FIFA 24'te clubs oynuyoruz. Hepimiz PC'den oynuyoruz. Bir arkadaşımız daha gelecek ama kendisinin PS5'i var. Birlikte oynayabilmemiz için ne yapmamız gerekiyor? PS5'ten girince oyun EA ile alakalı bir üyelik istiyormuş, bu paralı mı?
  14. C

PC Güvenli moda alma

Merhaba, arkadaşım yeni bir ekran kartı aldı ve sürücülerini kurduktan sonra bilgisayarı açılınca siyah ekranda kalıyor ve Windows gelmiyor. Güvenli moda alıp sürücüleri silmeyi deneyecek ama Windows gelmediği için güvenli moda da alamıyor. Windows gelmeden güvenli moda alma şansı var mı?
  15. C

Steam aile paylaşımı sorunu

Merhaba. Normalde Mount and Blade Bannerlord oyununu arkadaşımdan aile paylaşımı ile oynuyordum ama bugün girmeye çalıştığımda lisansınız yok diyerek oynatmıyor beni. Oyun artık aile paylaşımı ile oynanmıyor mu?
  16. C

Bu monitör alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-2516ff-24-5-165hz-0-2ms-advanced-tn-panel-fhd-freesync-g-sync-1xhdmi-1xdp-gaming-monitor-p-HBCV00005BZ0CJ?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.34.7 Bu monitör alınır mı?
  17. C

RTX 3060 veya RX 6600xt için güç kaynağım yeterli mi?

Merhaba. FSP Hyper 550W 80+ PSU'ya sahibim. Mevcut olarak GTX 1660 Super kullanıyorum yükselteceğim zaman ya RX 6600xt ya da RTX 3060 alacağım. Güç kaynağım yeterli olur mu? Sistemimin özellikleri: Gigabyte B550 DS3H R5 5600 ID-Cooling SE-214 XT işlemci kule tipi soğutucu 2x8 = 16 RAM 500 GB M.2...
  18. C

Bilgisayar uyumlu ucuz gamepad

Merhaba, MK11'i klavye ile oynayamadığımdan gamepad almak istiyorum. Gamepad oyuncusu değilim ama dediğim gibi MK11 klavye ile beceremediğim için gamepad bakıyorum. İnternette bulunan 150-200 liralık gamepadler işimi görür mü? Oyunu oynatsın yeter. (bilgisayara bağlayacağım)
  19. C

Laptopta kulaklık takmama rağmen ses hoparlörden geliyor

Merhaba, Acer Aspire 5 laptopumda normalde sıkıntısız çalışan telefon kulaklığımı bugün taktım ama ses hoparlörden geliyordu. Önce kulaklık bozuldu sandım ama masaüstü bilgisayarıma taktığımda çalıştı. Daha sonrasında masaüstü bilgisayarımda kullandığım USB-C girişli kulaklığımı laptopuma...
  20. C

Laptop Ses Sürücüsü Bozuldu

Merhaba, Acer Aspire 5 laptopumda telefon kulaklığını takmama rağmen hoparlörden ses geliyordu birkaç farklı kulaklıkta denemeden sonra kulaklığı algılamadığını fark ettim. Sürücü güncellemek için Realtek'in en son sürümünü yükledim. Realtek'in en son sürümünü yüklerken bendeki sürümü sildi ama...
Geri