Arama sonuçları: *

• Users: SyKe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SyKe

Çözüldü✓ Bilgisayarı ilk açtığımda fanlar bazen çalışmıyor.

Kasayı her açışımda fanlar bazen ya çalışmıyor ya çalışsa bile ışıkları yanmıyor ve stabil dönmüyor bir kaç defa kapat aç ya da uyku moduna alıp açmam gerekiyor. Denetleyici bozuk olduğunu düşünüyorum ama tam emin değilim eğer yeni denetleyici almak dışında bir çözüm varsa yardım ederseniz...
  2. SyKe

Microsoft Windows çalıştırmayı durdurdu hatası

Bir anda uygulamara yüklenince mi oluyor bilmiyorum durduk yere belirli bir uygulama çöküyor o çökünce görev çubuğuda çöküyor tıklayamıyorum işlemi sonlandır çıkıyor basıyorum sonlanmıyor kısayol tuşları kullanarak görev yöneticisi açamıyorum (çöken programı kapamak için) bilgisayarı yeniden...
  3. SyKe

Yardım Epic'te Gta 5 güncellenmiyor ya da yüklenmiyor

GTA 5 uzun zamandır bu şekilde güncellenmiyor veya silip yüklemeye çalışsam yüklenmiyor sebebi nedir hatayı aradım fakat çare bulamadım?
  4. SyKe

Armoury crate ASUS HAL Cnetral güncellenmiyor

Bu şahsiyeti güncelleyemiyorum bir süre uğraştım fakat çözümünü bulamadım sonra saldım çünkü pcye bir etkisin görmedim fakat benim kasasda bazen açılırken fanlar ve ışıklar yanmıyor acaba yazılımsal olup bu güncellenmediği için mi diye merak ediyorum nasıl düzeltebilirim (bu fan ve ışık sorunu...
  5. SyKe

Armoury Crate yüklenmiyor

Hocam bu yükleme değil aslında güncelleme ama ne olduysa böyle kaldı ve pcyi her açışımda bu geliyor nasıl düzeltebilirim, silip tekrar mı yüklemeliyim_
  6. SyKe

DPC_WATCHDOG VİOLATİON hatası

neredeyse 10 aydır bu hatayı alıyorum bir türlü çözüm bulamadım oyun oynarken asla olmuyor fakat video izlerken veya editlerken bu durumu yaşıyorum hatta pc boşta çalıştığında bile oluyor bu durum. En son aldığım hatanın minidump dosyasını bırakıyorum nolur artık bir çare bulmamda yardımcı olun...
  7. SyKe

DPC_WATCHDOG VİOLATİON hatası

bu konuyu birkaç ay önce açmıştım o günden bugüne asla düzelmedi sorun sürücülerle alakalı değil kaç defa güncellemeye çalıştım çözümlemeye çalıştım format attım yetmedi artık cidden canımı çok sıkıyor nolur yardım edin 1717196404 donanımsal olduğunuda düşünmüyorum belki ramlerle ilgili olabilir...
  8. SyKe

DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

sistemimim daha 2023 yazının başında almıştım 2 3 ay sonra bu hatayı vermeye başladı başta araştırdım ekran kartı driverlarıyla alaklıydı sanırım eski sürüm falan yüklemem gerekiyordu uğraşmak istemedim belki güncelleme alırsa düzelir diye 1 2 defa daha olduktan sonra baya bir süre kesildi ama...
Geri