Arama sonuçları: *

• Users: .odýsseia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

40000tl civarı laptop önerisi

40000tl civarı laptop arıyorum, minimum 8gb vramli bir cihaz olması ve soğutmasının iyi olması önemli sıcak bir şehirde yaşıyorum. Bir model buldum ama iyi midir bilmiyorum öneri yaparsanız sevinirim...
  2. O

2000 - 2500tl gamepad önerisi

Genelde yarış oyunları oynuyorum şuanda çakma ds4 kullanmaktayım. Kendi dongle'ı olan ve malzeme kalitesi gerçekten iyi bir gamepad arıyorum. Ekstradan analogları dualshock gibi simetrik olursa tercihimdir ama daha iyi seçenekler varsa xbox düzenli bir gamepad de olur.
  3. O

r5 7500f afmf 2 yüklenmiyor

ryzen 5 7500f işlemci kullanıyorum, afmf 2'yi denemek istedim ama sanırım işlemcide dahili gpu olmadığı için amd adrenalin yüklenmiyor, adrenalini kurmamın ya da afmf 2 kullanmamın bir yolu varmıdır?
  4. O

Xbox pc gamepass oyunlar hata vermeden çöküyor

Merhabalar xbox gamepass üzerinden oynadığım oyunlar tam 30dk'da 1 hata vermeden kapanıyor ve bir çözüm bulamadım, microsoft store ve xbox hesabım farklı diye olabilir mi?nasıl düzeltebilirim?(gamepass microsoft hesabı üzerine, xbox hesabında gamepass yok) Sistemim: R5 7500f Rtx 4070 16gb...
  5. O

R5 7500f 240mm sıvı soğutucu?

7500f aldım şuan stok fanla idare ediyor ama yazın sıvı soğutma şart gibi, şu 3 sıvı soğutma arasında kaldım kullanmış olanların tavsiyelerini bekliyorum; https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-120mmx2-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html...
Geri