Arama sonuçları: *

1. D

MSI bilgisayar Windows ekranı gelmiyor

Rtx 4060 i5 13400f sistemimde Nvidia güncellemesi geldi bende yaptım sonra PC de ses gitti bütün auxlari tak çıkar şunu yap bunu yap çözemedim sonra sistem geri yükleme yaptım hala cozulmedi sonra Windows sorun gidermeye girdim ve bişey değiştirdi ve Windowsu yeniden başlatması gerektiği söyledi...
  2. D

Bilgisayarın ön jak girişleri çalışmıyor

Bilgisayarı alalı 1 ay oldu ve ilk aldığımda çalışıyordu ardından birkaç ayar değiştirdim 2 kulaklığın birini ses birini mikrofon olarak kullanmak için ama maalesef onu başaramadım ve artık hiç ses gelmiyor driveri 2 kez silip tekrar kurdum hiçbir türlü ses gelmiyor. MSI pr H610M E DDR4...
  3. D

Amiral gemisi telefonu düşürmek

Xiaomi mi 11 ultra kullanıyorum okuldan kaçarken hızlı şekilde koşarken telefon bir düştü süründü falan çok iyi kılıf ve ekran koruyucu olmasına rağmen bir problem oldu sadece optik kameranın içine ufak tozlar girmiş kamerayı etkilemeyen bununla ilgili Sony nın bir metnini okudum işte hareketli...
  4. D

Milenicom internet için modem önerisi

yeni taşındığımız evde fiber yok mecburi VDSL kullanmak zorunda kalacağız bunun içinde en iyi milenicom gibi düşündük ama bunun kendi satmak istediği modem hakkında bir bilgi yok ve bazı forumdaki arkadaşlar iyi değil falan yazmış bende modem alacağız iyi bir şey olsun ilerdede kullanalım diye...
  5. D

Viewsonic VX2780-2K dahili hoparlörünü kullanamıyorum

Viewsonic VX2780-2K hoparlörü çalışmıyor ayarlada gözüküyor fakat hiçbir ses yok
  6. D

Al satçılara hakkımı helal etmiyorum

bu sistemi gerçekten hangi ihtiyacı olan aldı merak ediyorum karaborsacilara karşı önlem almayarak hata etti botları ayarlamis adamlar link geldiği gibi tıkladım 5 saniyede M2 SSD bitmiş sonra olsun dedim başka SSD seçtim kasa da tükendi dedi başka kasa seçtim sepete attım kredi kartını...
  7. D

2K Monitörümde g-sync yok rtx sistemde problem yaratır mi

Bu forumdaki arkadaşlarin önerisi ile viewsonic in 2K monitörünü aldım https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2780-2k-27-1-ms-qhd-ips-oyuncu-u-fiyati,229673007.html Ve mağlesef ucuza aldiğim için g-sync olmaması çok önemli değildi ama bugün çıkacak olan rtx sistem almak istiyorum...
  8. D

Monitörü iade etmeli miyim

Dün şu monitörü 6850 TL ye aldım ViewSonic 27" VX2780-2K 1ms 170Hz HDMI,DisplayPort IPS 2K Gaming Monitör Fakat bu sabah kalktığımda akakçeden gelen bildirim beni bitirdi aralarında 200-300 TL fark var diye 2K olsun diye bu viewsonic almıştım şimdi LG monitör indirime girmiş ne yapmalıyım daha...
  9. D

27 inç İPS monitör önerisi

rx 6650xt li bir hazırsistem yakalarsam ardından bir 27 inç ips monitör almayı planlıyorum ama baktımki 1080p ile 2k arasında 300-400 tl fark vardı bende o yüzden bu monitörü düşündüm nasıl sizce alınır mı fiyatı daha düşermi yoksa hazır düşmüşken almalı mıyım...
Geri