Arama sonuçları: *

• Users: İsmail 20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İsmail 20

İPhone alım Amazon diğer mağazalar

Amazon’da iPhone 17 74.700 tl diğer mağazayla 77.000 tl Amazon’dan alsam bi sıkıntı yaşar mıyım.
  2. İsmail 20

Mağazadaki çalışan kıza aşık olma

Eşofman ve tişört aldım bir yerde çalışan bir kız var nasıl açılabilirim acaba bir fikri olan var mı direk ne diyebilirim? Konuştuğunuz biri yoksa kahve içmeye ne dersiniz vs gibi söylenecek cümleler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada Instagram buldum ama o mu bilemiyorum%95...
  3. İsmail 20

Sevdiğim kızın biyosundaki anlamı

Sevdiğim kızın Instagram daki biyosunda 0112’ ne anlama geliyor o kadar araştırdım bulamadım yarın açılmayı düşünüyorum en azından şansımı deneyeceğim
  4. İsmail 20

Fiat linea 1.4 fire motor ışığı

Arkadaşlar sanayiye gittim arabanın bujilerini triger kayışını değiştirdim değiştirdikden sonra motor arıza ışığı yanıyor ama bakdırdığım zaman bir şey çıkmıyor zaten 5dk beklediğim zaman sönüyor yandığı zaman ise güç kaybı oluyor bilen var mı başına gelen var mı hiç
  5. İsmail 20

%45 engelli raporu ötv

Arkadaşlar %45 zihinsel engelli raporu ile ötv ödeniyor mu ödenmiyor mu bazı sitelerde ödenmiyor bazı sitelerde ise ötv indirimi diyor tam anlayamadım açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz şimdiden teşekkürler ederim
  6. İsmail 20

Engelli araç alımı Ehliyet

Merhaba arkadaşlar dayımın %45 engelli raporu var onun üzerinden araba alabilir miyim ama ehliyeti yok sorun çıkarabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
  7. İsmail 20

Çözüldü✓ İphone 11 kamera arası renk solması

5 gün önce teknosadan sıfır iphone 11 siyah aldım üst kamera ile aşağıda ki kamera arasında renk farkı var teknik bir sorun mu yoksa hepsi mi böyle yardımcı olursanız sevinirim.
Geri