Arama sonuçları: *

• Users: swtchvl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. swtchvl

hyundai ix20 lastik önerisi

iyi akşamlar aracım 2011 model 1.4 crdi prime hyundai ix20 lastik markası olarak ne önerirsiniz goodyear takılı şuan fakat memnun kalamadım pirelli düşünüyorum sizin de önerileriniz önemli tabii ki
  2. swtchvl

Steelseries arctis nova 1/prime

beyler anakartım a520m e asus prime . başlıktaki kulaklıkları nakartımda kullansam nasıl olur ses de bi sıkıntı olur mu 3.5 juck girişi olduğu için diyorum acil dönerseniz seviinirm
  3. swtchvl

TELEFON ÖNERİSİ BÜTÇE 3500

iyi akşamalar arkadaşlar 3500tl bandında en az 4/64 olan işlemcisi iyi ve uzun ömürlü iyi batarlayalı telefon önerileiriniz var mı fazla oyun ağırlıklı olmayacak . aklımda reeder s19 max pro var bu telefon alınır mı tavsiyeleriniz ne olur (bütçe 1 tl dahi aşamam 3500 bile zar zor)
  4. swtchvl

R5 5600 kule tipi sğutucu önerisi

AMD Ryzen 5 5600 kule tipi soğtucu almak istiyorum 1700 tl ye kadar çıkabilirim idarelik değil ömürlük alıcam önerilerinize açığım kasa frsby fc9320g (160 mm yüksekliğe kadar destekliyor ) anakart a520m e 2 slot ram var 2 si de dolu ramlar apacer panther black gold ramlere temas etmesin...
  5. swtchvl

kasama 240mm sıvı soğutma takılır mı

frsby fc9320g aksam var üst panel 2x120mm fan desteği sunuyor 240mm sıvı soğutucu alsam sığar mı takılır mı?
  6. swtchvl

R5 5600 Kule Tipi Soğutucu

iyi akşamlar bütçem 650 tl kule tipi soğutucu almak istiyorum aklımda deepcool ag400 var önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim bütçemin üstüne çıkmama maalesef
  7. swtchvl

Kasa fan konumlandırma

Merhaba iyi akşamlar frisby fc9320g kasa kullanıyorum ön panel tamamıyla komple mesh 3 fan var önde 1 tane arkada egzoz fanı var yaz geliyor ve işlemcim de r5 5600 olduğu için daha çok ısınıyor ben kasamın öndeki en alt fanını söksem zaten en alttaki fanın hava üflediği yer harddisk yuvaları.. o...
  8. swtchvl

R5 5600 soğutucu önerisi

hatay da yaşıyorum havalar aşırı sıcak ve nemli bu işlemcide zaten tam yükte 90 derece geçer stok fanla yaz gelmeden soğutucu almam gerek.. sıvı ve hava soğutucu önerilerinize açığım hava soğutucusu olarak aklımda ag400 var sıvı soğutucu olarak aklımda bir şey yok ama 240mm olması iyi olur...
  9. swtchvl

incehesap garantiye gönderme

merhaba arkadaşlar ben incehesap üzerinde bir pc almıştım eylül kasım (2022) gibi hazır sistem almıştım şuan bir arızası var ve garantiye gitmesi gerek garantiye nasıl göndereceğim süreci nasıl başlatmam gerek anlaşmalı olduğu kargo şirketi yurt içi kargoya gidip ne yapmam gerek?
  10. swtchvl

Düşük Voltaj PSU Zarar Verir mi?

hayırlı ramazanlar arkadaşlar 1 gün önce sahura kadar oyun oynuyordum hava fırtınalıydı sonra kasa bir anda kapandı monitör çalışıyordu sol üst köşede kablo takın uyarısı var ya onu veriyordu kasa sonra sabah oldu işte tekrar dendim asla açılmadı hatta başka evin prizine taktım gene olmadı o...
  11. swtchvl

R5 5600 Sıcaklığı nasıl düşürürüm

öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar incehesaptan 3 4 ay önce hazır sistem aldım sistem parçaları; - Asus prime A520M-E 4600mhz oc edition - AMD Ryzen 5 5600 35mb ön bellekli kutu üzerinde 35 mb cache yazıyor stok fan var üzerinde - asus dual rtx3050 8 gb oc edition - James Donkey 1 tb...
Geri