Arama sonuçları: *

1. D

JBL Kulak Üstü Kulaklık ( Bluetooth) Önerisi

Selam arkadaşlar bütçem en fazla 1.8k ve Jbl kulaklık almayı düşünüyorum. JBL 520 BT ile 560 BT arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi ? . Veya öneriniz var mı
  2. D

Kolay İntihar Yolları

Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Bir şey danışmak istiyorum. Söyle canı çok acıtmadan intihar yolları varmı. Hap vs. Gibi Direk İşi Bitiren Yada Acı vermeden işi bitiren. Bişey. Yada Bir Element Olur , bir madde olur direk kökten çözecek işi
  3. D

5600g Apu Sistem Monitör Dahil

Arkadaşlar Bütçesi olmayan dostar için Abdullah Abi Monitör dahil Bir Sistem Toplasa Güzel Olmazmı.Ben Öğrenciyim Ve Bütçem Çok Yok , Mağlum Ekran Kartlı Sistemleri Alamıyoruz . Belki Abdullah Abi Konuyu Görür. Şimdiden Teşekkürler
  4. D

ARKADAŞLAR CHARMQUELL DEPREM ALTINDA KALDI

ARKADASLAR CHARMQELL YARDİM İSTİYOR. ACİL İNSTGRAM HİKAYESİNE BAKIN
  5. D

Çözüldü✓ Arkadaşlar Tekno Biyotik Apu Sistem Alınır Mı ?

Merhaba Arkadaşlar Tekno Biyotiğin Apu Sistemini Almayı Düşünüyorum ( Kendi Sitesinden) Sizce alınır mı? 7500 gibi bir fiyatı var. Birde Valorant Düşük Ayarlarda 200 FPS Oynatırmı Sistem Linki
  6. D

Çözüldü✓ Arkadaşlar Bu Sistemler Arasında Kaldım Hangisini Almalıyın

1) Sistem 2) Sistem Fiyatta Her ikisinde de 8 Yaptım. Ama Hangisi Oyunlarda Daha Yüksek Fps ve perfonmans verir
  7. D

Çözüldü✓ Arkadaşlar Bu 3 Sistem Arasında En İyi Fps Ve Performansi Hangisi verir

Merhaba Arkadaşlar, bu 3 sistem Arasında kaldım bütçem 8k sizce hangisi daha iyi FPS ve perfonmans verir? 1) 8.5 K 1. Sistem 2)9k lık 2. Sistem  3)https://inventus.com.tr/frekanstv
  8. D

Çözüldü✓ 6500 TL Hazır Sistem Önerisi

Merhaba Arkadaşlar Lgs Öğrencisiyim ve Zoom Ve Morpa Kampüs Gibi Uygulamarı Çok Rahatça Kullanabileceğim bı sistem arıyorum. LGS Bittiği zaman satıp 3060 sisteme geçeceğim. Sizin bildiğiniz 5000 TL ye alınabilecek hazır sistem varmı. Link atarsanız daha iyi olur. (Belki en fazla minicraft zula)...
Geri