Arama sonuçları: *

1. I

30000 tl ps5 slim cdli 2. el alınır mı?

merhaba arkadaşlar yakın arkadaşım dubaiye tatile gitmişti 2 ay önce gelirken kendine ps5 slim cd li versiyoyonusatın almış 3 tane cd oyunla birlikte 1 tane cdliş oyununu hatırlıyodfum nba 2k 25 vardı bide psn hesabını vercek içide 10 aylık ps plus deluxe ea fc 26 ve ufc 5 var sizce almaya...
  2. I

Sizce Sıvı Soğutma Doğru Montajlanmışmı?

merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce vatandan aldım bu pcyi ve sıvı soğutma montajında kafama atakılan bişey oldu benim gördüğüm pc toplama videolarında bu sıvı soğutmanın pompasını sağdan veriyolar benimki soldan verilik şuan sizce pcye bi zararı olurmu resminide atıcam
  3. I

Ramin mhz 6000 çekmelimiyim

merhabalar yeni pc topladım bugün elime geçti ramlaer şuan 4800 mhz çalışıyo sizce bunu 6000 mhz çekmelimiyim ve oyunlarda baya bi fark yaratırmı
  4. I

Elimdeki sistemi satacağım

merhaba arkadaşlar satacağım parçalar şunlar amd ryzen 5 5500 işlemci gigabayt b 550 m anakart asus dual rtx 3060 ekran kartı kingston beast 2x 8 gb ram 3200 mghz 1 st player 240 mm sıvı soğutma FRISBY FC-9280G 600W 4X120MM kasa + psu sizce bunlar 2. elden kaç para eder
  5. I

90 bin ile 100 bin arası bütçem var

merhaba 90 bin ile 100 bin arası toplayabileceğim en fiyat performans sistem nedir ekran kartını nvidia önerirseniz sevinirim
  6. I

90-100 k arası bütçem var

merhaba arkadaşlar bana 90-100 k bandına bi sistem önerir misiniz? ekran kartı nvidia olursa sevinirim
  7. I

Elimde 90k bütçe var

merhaba arkadaşlar şuanda 0 dan pc toplamak için elimde 90 bin tl var sizce nasıl bişeyler toplamalıyım önerileriniz 0 ürünler olursa sevinirim
  8. I

2. el garantili air pods pro

merhabalar bi arkdaşımdan 2700 liraya air pods 1. nesil almayı planlıyorum garantisi var (10 ay) sizce bu para verilirmi sadece 2 ay kullanılmış herşeyi sağlam denedim bi sıkıntı yok gibi duruyo
  9. I

fifa 23 prime gaming neden bu ay yok

fifa 23 prime gaming kartı bu ay yok kaltımı şimdiden ilginiz için teşşekür ederim
  10. I

fifa 23 de nasıl gelişebilirim

fifada full gold ağırlıklı kadrom var rivals oynuyorum 6. derecedeyim gelen paketlerden çöp çıkıyor ne yaparsam daha iyi kartlar edinebilirim
  11. I

fifa 23 kadrom iyi mi?

kadrom bu ve nasıl yükseltebilirim bu kadroyu şuanda iyi mi?
  12. I

Gp700 Rgb 700x300x4mm Gaming Mousepad

aldım iyi midir? incelememelri olumluydu 1675208039 Gp700 Rgb 700x300x4mm Gaming Mousepad
  13. I

Ryzen 5 5500'üm ısınıyor

merhabalar rayzen 5500 üm var stok fanla fifa 23 oynarken 92 dereceleri buluyor ne yapmalıyım
  14. I

kasamın içi çok ısınıyor

FRISBY FC-9280G modelinde aldığım kasa hiç bir yerinde delik olmadığı için çok ısınıyor donanım arşivinin videosunda ön panale delikler açarak biraz daha soğutabilecemiz söyleniyor ama benim kasamın ön panali cam ne yapabilirim
Geri