Arama sonuçları: *

• Users: MFCAMUR00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Fan ışıkları yanıyor fakat fanlar dönmüyor MSI Mag Forge M320R

selam arkdaşlar, bugun yeni kasamı kurdum MSI MAG FORGE M320R. kasa ışıkları yanıyor ama kasa fanları dönmüyor acill yardıma ihtiyacım var kasamda anakartım MSI b450-m pro max. anakartta argb desteği olmadığı için fanları arkdaki hub ile bağladım güç için satadan psu ya bağladım fakat kasa...
  2. M

Logitech g435 wireless bağlanmıyor

Herkese selam, 2 gün önce amazon üzerinden logitech g435 kulaklık aldım. Aldığım ilk gün usb adaptör ile bağlandı kullandım sonra bluetooth olarak kullandım onda da bir problem olmadaı ertesi gün tekrar wireless üzerinden bağladığımda bağlantı var ama ses yoktu. Biraz araştırdım mute tuşuna...
  3. M

ACİL SIVI VEYA HAVA SOĞUTUCU ÖNERİSİ (R5 5600)

Arkdaşlar selam. işlemcim r5 5600 suan 3.47 ghz de kullanıyorum ama artık onu 4.4 ghz de kullanmak istiyorum şuan stok soğutucu kullanıyorum. soğutucu tavsiyesi arıyorum bütce : 1200 max (hava veya sıvı farketmez) kasa : POWER BOOST VK-P3305B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
  4. M

HANGİ MONİTÖR ASUS TUF MI VİEWSONİC Mİ

Asus TUF Gaming VG247Q1A 23,8" Va FreeSync 1920X1080 165Hz 1ms(mprt) Monitör...
  5. M

R5 5600 CSgo FPS SORUNU

Arkdaşlar selam elimde r5 5600/rx6600/msı a320m-a pro üçlemesi var valoda 550-600 fps arası alıyorum bunda sıkınıt yok ama CSgo de en düşük ayarlarda da, en yüksek ayarlarda da 190-350 fps arası alıyorum(ölünce fps 190 a düşüyor) değerler normal ? mi yoksa bende bı sıkıntı mı var ?
  6. M

GAMEPAD TİTREŞİM SORUNU

Arkdaşlar selam, elimde Logitech f310 gamepad vardı, bende daha önce ki kollarımdan kalan titreşim motorlarını f310 a lehimledim ama hiçbiri çalışmadı bir sürü driver indirdim fakat gene de çalışmadı ne yapmam gerekiyor
  7. M

Yardım PC SÜREKLİ BİR KAÇ SANİYE SİYAH EKRAN OLUP GERİ GELİYOR

Arkdaşlar selam. 2 yıl önce İTOPYA dan bir adet apu sistem aldım. Geçen sene itibari ile PC günde 5-6 defa birkaç saniyelik siyah ekran verip geri geliyordu(tam gittiği sırada tık sesi geliyor). Başta belki PSU (500w PowerBoost ) kaynaklı olarak düşenebilirsiniz ama apu sistem ne kadar Enerji...
Geri