Arama sonuçları: *

• Users: hiyper
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hiyper

Darmoshark Top75 için keycaps önerisi

Selamlar,Darmoshark Top75'in mecburi şekilde beyaz modelini aldım ve çoğunluğu siyah-beyazdan oluşan setup'ıma uygun keycapsler bakıyorum,mümkünse yurt içi olsun ama yurt dışına da açığım teşekkürler.
  2. hiyper

Darmoshark Top75 Beyaz modeline Keycaps önerisi

https://wraithesports.com/products/darmoshark-top75-mekanik-klavye?variant=47095305339073 Merhabalar, ürünün siyah modelinin stoğu bittiği için alamıyorum ve beyaz modeli de benim setup'ıma hiç yakışmıyor çünkü her şey siyah-beyaz formda. Sizce top75'in beyaz modeline...
  3. hiyper

2. El laptop önerisi

10-12k civarında 2. el oyun için kullanılacak laptop arıyorum bulduklarınızı buraya atar mısınız? şimdiden teşekkürler
  4. hiyper

MSI Force GC30 V2 Wireless Gamepad Bozuk Koordinat Sorunu

Yaklaşık 6-7 aydır kullandığım gamepadimde oluşan koordinatın bozuldu. Fifa oynuyorum ve skill yapmaya çalışırken yapmadığını fark ettim sonra gamepad testerdan bakınca anladım ki koordinatlarında sıkıntı var, sizce ne yapmalıyım ? direkt garantiye mi yollayayım yoksa çözebileceğim bir durum mu ?
  5. hiyper

Anakart değişimi sonrası PC açılmama sorunu

Eski anakartta sıkıntı çıktı garantiye yolladım yenisi yolladılar sonrasında anakartı sisteme montaladım ve şimdi power tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. Psunun kablosunu çıkarırken cızırtı geliyor çalıştığı zamanlarda olduğu gibi yani psu ile alakalı bi sorun değildir muhtemelen. Sorun nereden...
  6. hiyper

Thermaltake psu soketi çıkarmak

Beyler fotoğraftaki soketi çıkarmaya çalışıyorum ama bi türlü çıkmıyor, tokası var onu tutup çekiyorum ama sadece biraz oynadı. Taktiği var mıdır yardımcı olur musunuz?
  7. hiyper

Termal macun temizlerken anarkarttaki işlemci soketi yamulması

Bilgisayarı açıyorum fan ışıkları vs. yanıyor sonra tekrar kapanıp açılıyor ama ekran gelmiyor sorun bulmak için tekrar içini açtım ve sonra sorunun muhtemelen başlıktaki olduğunu düşündüm. Başlıkta olduğu gibi kazayla anakartın üzerindeki işlemci soketini yamulttum çözüm önerisi olan varsa...
  8. hiyper

Yurt dışı İphone 15 pro alınır mı ?

Arkadaşlar androidden çok sıkıldığım için iosa geçiş yapmak istiyorum ve alırken de son modelini alayım ileride değerlenir düşüncesindeyim. Daha önceden hiç yurt dışı telefon almadım zorlukları nelerdir satarken sıkıntı oluyor mu pek bilmem :( imei'e 20 bin verdikten sonra 1 sene sonra satmaya...
  9. hiyper

Kutusuz garantisiz sıfır ürün

Ben Sahibinden'den bulduğum bi ilanda kutusuz garantisiz 0 Logitech G Pro X Superlight almayı düşünüyorum. Sizce nasıl sıfır olduğunu doğrularım, yardımcı olursanız sevinirim
  10. hiyper

Steelseries Prime Mini Wireless vs Logitech G Pro X Superlight

İki mouse arasında kaldım logitech çok pahalı o yüzden almaya değer mi diye düşünüyorum. İkisinden birini kullanan varsa deneyimlerini rica etsem paylaşabilir mi?
Geri