Arama sonuçları: *

1. G

Gta5 sistemime göre az fps veriyor

Bilgisayarım daha 7 aylık ve ilk aldığımda gta 5 de full ayarlarda yaklaış 130-145 fps alıyordum şimdi ise full ayarlarda gta5 de 80-105 fps arası alıyorum neden dolayı bu fps düşmesi sistemim: Ekran kartı : Zotac gaming twin edge RTX 4060 Tİ 8GB GDDR6 128BİT İşlemci : i5 12400f soket 1700...
  2. G

Arkadaşım yüzünden bilgisayara virüs bulaştı

arkadaşım benim masumlupumdan yararlanarak gta6 nın çıkış yaptığını söyleyerek bana bir site linki attı crack olarak indirdim bilgisyarın validesine birşeyler oldu yardım edin
  3. G

redmi note 13 pro alınır mı?

15k bütçem var kaskolu garantili note 13 pro alıcam 258gb sıfır alınır mı? oyun oynamıyorum çok sosyal medya için 8gb ram var başka öneriniz varmı
  4. G

Sıfır android telefon almakmı yoksa iphone se 2020 almakmı

Arkadaşlar lütfen yol gösterin çok arada kaldım sadece sosyal medyada geziniceğim ara sıra clash of clans oynarım en fazla oda yarım saat falan kutulu faturalı kasaında hiçbir çizik yok değişeni yok tüm aksamları çalışan bir telefon buldum ikinci el se 2020 7500tl pi %76 onu almakmı daha iyi...
  5. G

7500tl iphone se 2020 alınır mı? veya sıfır android dahamı mantıklı

arkadaşlar 7500 liram var temiz kutulu faturalı pil 76 her aksamı çalışıyor kontrol ettim kasasında çizik vs yok iphone se 2020 buldum telefoncu bir şey olursa bana getir yaparım dedi ikinci el 7500a iphone se 2020 almakmı yoksa sıfır android almakmı fakat üstüne para koymam gerekecek a34 falan...
  6. G

Dövme yaptıysam okulda ve askerlikte sorun olurmu

2009 luyum dövme ypatırmak istiyorum sayko birşeyer yaptırmıycam askerde ve lisede sorun olurmu kolumda büyük ihmtal kısa kolluyla gözükecek biryerde olucak
  7. G

7-8k ile 2.el iphone se2020 almakmı yoksa 0 android telefonmu daha mantıklıdır ?

Telefon almayı düşünüyorum çok oyun vs oynamıyorum telefonda Max Clash of Clans oynarım 15-20 dk oda sıfır 7-8 k ya Android almakmı daha mantıklı yoksa tanıdık bir telefoncudan 2. el iyi durumda SE 2020 almakmı daha iyidir iPhone fan boylar yazmasın. gerçek sonuçları bilmek istiyorum en az 2-3...
  8. G

THERMALTAKE S200 TG kasasındaki öndeki 3 fandan ortadakinden tıkırtı sesi geliyo

THERMALTAKE S200 TG 650W 80PLUS ARGB 4x120mm Fanlı MidT ATX Siyah Kasam var ön taraftaki 3 fanın ortasındaki çalışırken tıkır tıkır ses çıkartıyor fanın durdurup baktım sesin ondan geldiğine eminim neden olabilir
  9. G

itopyadan kulaklık alıcam fakat sepete ekle yazısı yok stoktada var

itopyadan bu kulaklığı alıcam fakat sepete ekle yazısı yok stoklardada mevcut neden alamıyorrum
  10. G

1000TL Bandında kulaklık önerisi

1000 max 1300tl bandında kulaklık önerir misiniz? asıl amacım oyun oynamak fiyat bandında en iyi kulaklık nedir hs55 alıcaktım fakat indirimi kaçırdım
  11. G

ufc 3 veya herhangibi bir oyunu pc de oynamak mümkünmü

pc de ufc oynamak çok istiyorum oynamanın herhangibi bir yolu yokmu pc versiyonu mevcut değil sanırım
  12. G

Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 alınır mı?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  13. G

GÜVENİLİR TORRENT LİNKİ

torrent oyun indiricem (hitman 3) güvenilir torrent indirme aracınız varmı link atarmısınız utorrent de olabilir
  14. G

Yeni Bilgisayarımda Fpsler Çok Düştü

yeni pc aldım daha 3 aylık olmasına rağmen performans anlamadığım şekilde düştü valoda 700 den 400e fortnite full grafiklerde 180 den 120 ye gibi güncellemeler yapıldı virüs scan de attım winsat testi sonuçlarındada sıkıntı yok neden dolayı bu düşüş
  15. G

OYNAYACAK OYUN KALMADI

sistem imzada yazıyor (4060ti-12400f) gow oynadım rdr2 oynuyorum last of us oynadım resident evil oynadım cyberpunk oynadım aklıma oynayacak başka oyun gelmiyor önerir misiniz? oyun
  16. G

Rdr2 kaybolan save bulma

pc ye format attıktan sonra rdr2 deki save dosyalarım gitmiş tekrar yüklediğimde oyunu baştan başlattı epic gameste oyunum orjinal ne yapabilirim
  17. G

klavye tutarken rahat edemiyorum

klavyemi nasıl tutarsam tutayım rahat edemiyorum çok saçma ama çözüm lazım
  18. G

tüm sürücüler güncel mi diye nasıl topluca kontrol ederim

hangi sürücülerin güncel olmadığını topluca nasıl bakabilirim
  19. G

forza horizon 4 mouse ile etrafa bakılmıyor

fh4 te mouse ile etrafa bakamıyorum sadece sağ tık basılı tutarak bakılıyor neden olabilir
  20. G

forza horizon 4 mouse imleç sorunu

forza oynarken mouse imleci ekrandan gitmiyor ne yapabilirim ve ekranı mouseyi dönüdürnce döndüremiyorum
Geri