Arama sonuçları: *

• Users: muzisyenn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım 6K BÜTÇE KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

BÜTÇE : 6000 TL Merhabalar; İşlemci : Ryzen 5 5600G Ekran Kartı : msı 3060 8gb ventus 2 x Monitör: 2k msı 180 hz monitör Genellikle valorant oynuyorum fps oyunlar için mouse arıyorum logitech g300s kullanıyordum. Elime güzel oturuyor palm grip şeklinde tutuyorum elime tam oturucak bu tarzda...
  2. M

Öneri 2K IPS MONİTÖR ALACAĞIM ÖNERİ İSTİYORUM

Merhaba arkadaşlar, 2K çözünürlükte IPS panel bir monitör almayı düşünüyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Monitörü ağırlıklı olarak [ OYUN, FİLM-DİZİ, GENEL KULLANIM ] için kullanacağım. Bütçem yaklaşık [ 10.000 ] TL civarında. Özellikle şu özellikler benim için önemli: Yüksek yenileme...
  3. M

Modding ALT TUŞUNA BASILI TUTTUĞUMDA BAŞLAT ÇUBUĞU GÖZÜKMÜYOR

ARKADAŞLAR TAM EKRAN BİR OYUN OYNUYORUM REKLAM OLMASIN DİYE İSİM VERMİCEM ALT TAB ATTIĞIMDA OYUN EKRANI DONUYOR FAKAT ARKAPLANDA ÇALIŞIYOR WİNDOWS MOD DA OYNADIĞIMDA İSE BU SORUN DEVAM EDİYOR ŞÖYLE BİR ŞEY DUYDUM 2 ARKADAŞIM VAR ONLARIN BİLGİSAYARINDA ALT TUŞUNA BASILDIĞINDA BAŞLAT ÇUBUĞU...
  4. M

ALT TUŞUNA BASTIĞIMDA BAŞLAT ÇUBUĞU GÖZÜKMÜYOR

ARKADAŞLAR TAM EKRAN BİR OYUN OYNUYORUM REKLAM OLMASIN DİYE İSİM VERMİCEM ALT TAB ATTIĞIMDA OYUN EKRANI DONUYOR FAKAT ARKAPLANDA ÇALIŞIYOR WİNDOWS MOD DA OYNADIĞIMDA İSE BU SORUN DEVAM EDİYOR ŞÖYLE BİR ŞEY DUYDUM 2 ARKADAŞIM VAR ONLARIN BİLGİSAYARINDA ALT TUŞUNA BASILDIĞINDA BAŞLAT ÇUBUĞU...
  5. M

Çözüldü✓ AM4 SOKET İŞLEMCİ ÖNERİSİ

NVDİA RTX 3060 8GB EKRAN KARTIM VAR ŞUANDA RYZEN 5 5600G İŞLEMCİ KULLANIYORUM AM4 SOKET DAHA İYİ BİR İŞLEMCİ ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
  6. M

Çözüldü✓ DRAM OLAN PCI 3.0 DESTEKLEYEN SSD ARIYORUM

ANAKART : Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX BU ANAKART İÇİN BİR M2 SSD ALICAM PCI 3.0 DESTEKLİYOR ONA GÖRE BİR ÖNERİ YAPARMISINIZ ? BÜTÇE SORUN DEĞİL
  7. M

Çözüldü✓ BU SİSTEM İÇİN SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ İSTİYORUM

İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 5600G EKRAN KARTI : MSI RTX 3060 Ventus 2X 128 Bit GDDR6 8 GB ANA KART : Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX RAM : GSKILL 16GB Ripjaws 3200MHz CL16 DDR4 Ram KASA : CORSAİR SPEC-DELTA 650W 80+ PSU BÜTÇE : 3500 TL Merhaba arkadaşlar sistem özelliklerim bu şekilde ben...
  8. M

Twitch FORMAT SONRASI YAYINDA OBS DONMAYA BAŞLADI

ARKADAŞLAR HER ZAMANKİ OBS AYARLARIMI KULLANIYORUM FAKAT OYUNA GİRDİĞİMDE OBS KASIYOR YAYIN DONUYOR SES KESİK KESİK GELİYOR ACİL Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA LÜTFEN.
  9. M

Yardım RED DEAD REDEMPTİON 2 ULTİMATE PAKET İÇERİĞİ

MERHABALAR RDR2 OYUNUNU ULTİMATE OLARAK SATIN ALIRSAM ONLİNE OLARAK GİRİŞ YAPABİLİYOR MUYUM? SAAT 00:00'A KADAR İNDİRİM VAR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
  10. M

Yardım KLAVYEM BOZULDU... ÖNERİ İSTİYORUM

ARKADAŞLAR MERHABA RAMPAGE'NİN NORMAL BİR KLAVYESİNİ KULLANIYORDUM MEKANİK VS DEĞİL DÜZ KLAVYE FAKAT KLAVYEM 30 DAKİKA ÖNCE BOZULDU. ÇOĞUNLUKLA FPS OYUNLARI OYNUYORUM VALORANT V.B DAHA ÖNCE HİÇ MEKANİK KLAVYE KULLANMADIM VE SİZLERİN YARDIMINA İHTİYACIM VAR.
  11. M

Çözüldü✓ GAMİNG MASA ÖNERİSİ İSTİYORUM ARKADAŞLAR

MERHABA DOSTLARIM OYUNVU MASASI ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR LÜTFEN BÜTÇE MAX 5.000 TL BİLDİĞİNİZ MASALARI BENİM İLE PAYLAŞIR İSENİZ SEVİNİRİM.
  12. M

MAC-FİT ÜYELİK YARDIM LAZIM

MERHABA ARKADAŞLAR MAC'FİT ABONELİĞİ ALMAK İSTİYORUM GÜNCEL FİYAT AŞŞAĞIDAKİ GİBİ YANLIZ %20 İNDİRİM OLAYINI TAM ANLAMADIM 445 TL DEN DAHA UCUZA ABONE OLABİLİRMİYİM ARKADAŞLARIM ŞUBATTA BAŞLADILAR 340 TL YE YILLIK ABONELİK KULLANIYORLAR BENDE YILLIK ABONELİK İSTİYORUM BİLGİSİ OLAN VARMI ACEBA?
  13. M

❌İndirim Bitti! CORSAIR VOID 7.1 RGB Wireless KULAKLIK

İNDİRİM!!! https://www.sinerji.gen.tr/corsair-void-elite-rgb-71-surround-kablosuz-beyaz-gaming-kulaklik-p-34575 NORMAL FİYAT ...
  14. M

Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık sizce nasıl

Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık Merhaba arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz ürünü kullandınızmı veya arkadaşlarınızdan v.s kullanan kimse varmı yardımcı olurmusunuz? Sizce nasıl bir ürün.
  15. M

WİNDOWS 10 BİLGİSAYAR SIFIRLAMA SAĞLIKLI MI ?

merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma format atacağım zaman hep bu şekilde yapıyorum bilgisayarı sıfırla diyorum ve windows'u bu cihazdan kur diyorum sizce sağlıklı bir işlem oluyormu? işletim sistemim windows 10 pro
  16. M

KNIGHT ONLİNE, WOW, RİSE ONLİNE --- TARZINDA ---- OYUN ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR MERHABALAR; Knıght Online, Rise Online, Wow, Shaiya, gibi oyun önerileri istiyorum.. Bildiğiniz Oyunları Yazar iseniz çok sevinirim...
  17. M

PHILIPS TAG 3115 - 7.1 - ALINIR MI?

Arkadaşlar bu kulaklığı indirimli 300 ₺ ye satın aldım bana öneride bulunursanız çok sevinirim fikirleriniz benim için önemli sizce kullanışlı bir kulaklık mı ?
  18. M

SES KARTIM TÜM ARKAPLAN SESLERİNİ ALIYOR. ( KLAVYE, KUŞ SESLERİ V.S)

ARKADAŞLAR MERHABA ; M-Audio M-Track Duo / MODEL SES KARTIM VAR VE TÜM SESLERİ ALIYOR ANLADIĞIM BİR KONU DEĞİL OYUNLARDA VS ARKADAŞLAR ARKADAKİ KUŞLAR ÇOK RAHATSIZ EDİYOR ŞEKLİNDE SÖYLEMLERDE BULUNUYOR BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ EN UFAK SESLERİ DAHİL ALIYOR. OTURMA ODASINDAN...
  19. M

Max 4000 TL Gaming Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar; Oyuncu monitörü alacağım yardımınıza ihtiyacım var öneriniz varmı? Oynadığım oyun genel olarak valorant ve ilk bilgisayarım olduğundan çokta bilgili değilim 75Hz IPS ekran Full HD samsung’un bir monitörünü kullanıyordum değiştirme kararı aldım. Bana öneri yapar iseniz çok...
  20. M

ALACAĞIM EKRAN KARTI ANAKARTA UYARMI ?

MERHABALAR MSI GEFORCE GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB GDDR6 192bit NVIDIA Ekran Kartı alacağım anakartım ise GİGABYTE b450m S2H - işlemcim ryzen 5 5600G apu işlemci - psu 650w 80+ bronze sorun yaşarmıyım ?
Geri