Arama sonuçları: *

• Users: erenn16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Monster abra Alınır mı? bu fiyata

Monster Abra A7 V15.3.4 Intel Core I5 13500H 16 GB Ram 1 Tb SSD 6 GB Rtx 3050 Freedos 17,3" Fhd 144 Hz Oyun Bilgisayarı https://app.hb.biz/w3UlNDT5rzQY Alınır mi gencler bu fiyat bandinda daha iyisi var mı tasarim yapicam ara sira oyun
  2. E

3D yazici işi icin laptop onerisi

Arkadaslar merhaba 3D yazici isine gireceğim laptop almam gerekiyor ekran karti ve islemcisi guclu olmasi gerekiyormuş 20-35 k arasi enmantikli hangisini almalıyım birde 3 d yazici isinden anlayan arkadaslar var ise bambulan A1 combo almayi dusunuyorum bu konularda bilgili arkadaslar yardimci...
  3. E

0 s24 plus mu 2. el iphone 14 pro max mı

arkadaslar 40 k ya 0 s24 plus mu yoksa 2. el tertemiz 87 pil 1 bucuk yil kullanilmis iPhone mi bu aksam s 24 plus alicaktim karsima boyle firsat cikti satan kisi tanidik
  4. E

Huawei watch gt 5 pro titanyum

arkadaslar bugun s 24 plus alacagim yanina Huawein saatini almayi dusunuyorum 16k civari saat nasil pek anlamıyorum parasina deger mi veya baska secenegi varmi
  5. E

iPhone a samsungdan daha fazla para vermeye değermi.

arkadaslar yeni telefon alacagim s24 plus modeli hosuma gidiyor ultra koseli olmasa onu dusunucektim iphone hic kullanmadim alirsam 15 dusunuyorum ama arada fiyat farkı var 10 k ortalama aradaki farka deger mi iphone kullanmadigim icin hızı ozellikleri vs hiç bilmiyorum herkes iphone farkli...
  6. E

iPhone 14 plus vs Samsung s24 plus

arkadaşlar telefon alacagim 40 45 bin bandında iphone icin 2 alt model degermi yoksa Samsung mu . samsungun s serisini daha once kullanmadim iphone de kullaadim daha once kararaizim
  7. E

SAMSUNG TV DE İP TV NASİL KULLANİLİR

arkadaslar samsung tv var ip tv yukleyebiliyorum ama hangisini yuklemem lazim ve link vs olayi nasil oluyor linkleri nerden bulabilirim bilen arkadaslar var ise yardimci olabilirler mi
  8. E

Samsung tv youtubede surekli reklam

konuyu monitorden actim tv yi bulamadim kb samsung tv var youtubeden video izliyorum surekli reklam cikiyor bunu nasil engellerim üyelik almadan
  9. E

Samsung, İphone'u Performans Konusunda Geçmeye Mi̇ Basladi̇?

son zamanlarda özellikle kamera konusunda ve sosyal medyada gördüğüm videolarda kamera konusunda performans konusunda iphoneden herkes sikayetci karsilastirma videolarinda ise s24 ultra ve plus ip 15 i geciyor gercketen boyle mi sizce ? not(iphone 15 almayi dusunuyorum kacak redmiden geçeceğim 😂)
  10. E

Bimcell fiyatlari ve kalitesi nasıl

arkadaslar bimcelldeki fiyatlar cok ucuz piyasaya gore 20 gb 270 tl cekim gucu vs bir sorun yasarmiyim bilen var mı?
  11. E

iphone 14 plus alacagim nasildir

redmi kulkaniyorum ilk iphonem olacak 14 plus dusundum 47 civari butcem var onerirmisiniz ve ya 14 mu 14 plus mu
  12. E

R5 5600 İŞLEMCIYI NASIL TEST EDERİM

ARKADASLAR PC DE SORUN VAR COZEMEDIM İŞLEMCIYI BNASIL TEST EDERIM DEGERLER NE OLMALI
  13. E

iPhone 13 vs iphone 14

iphone alacagim daha önce ios kullanmadim sizce aradaki farka degermi biraz fiyat farkilı var 14 bi tik zorlar gibi beni ama aradaki farka degerse alacagim
  14. E

Orjinal 13 mü yoksa yurt disi 15 promax mı

arkadaslar iphone alacagim ama sizce hangisi mantikli 13 orjinal magazadan mı alsam yoksa yd 15 pro max mı bir de yd cihazlari acan birkac yer var ok uyguna .kalici oluyormu nasil oluyor bilen arkadaslar aciklayabilirmi
  15. E

ERKAN KARTINI GARANTIYE GONDERECEGIM SONUC NE OLUR

MERHABA ARKADAŞLAR SAPPHIRE PULSE RADEON RX 6700 FABRIKASYON OC AŞIRI DERECE CIZIRTI SESI GELIYOR SADECE VALO OYNUYORUM VE GUNCELLEME YAPTIKTAN SORNA DONMA KASILMA COK YASADIM BU YUZDEN BUGUN GENÇER GAMING E GARANTIYE GONDERECEGIM KARGO ILE SONUC NE OLUR VIDOYU EKLEYECEGIM SESİ DİNLEYİN
  16. E

40k civari telefon onerisi

yeni telefon alicam 40k civari cok cikamama en iyisi hangisi xiomi 14 iphone 14 Samsung s24 veya tavsiyeniz varsa
  17. E

DONANİM ARSİVİ İMZALI BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER

bilgisayarimi satmak istiyorum ne kadar eder r5 5600 sapphire radeon rx6700. fabrikasyon oc gigabayte a520ms2h kasa vento mesh guc kaynagi fsp hyperK pro monitor asus vg249q1a sadece valo oynadim gunde en fazla 3 saat kutulari durmakta garantisi devam etmekte yani pc cok temiz haftada bir...
  18. E

DROPSHIPPING HAKKINDA BILGISI OLANLAR

Arkadaşlar merhaba yasım 22 ek ıs olarak dropshıppıng yapmayı düşünüyorum hangi platformdan yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim işler nasıl ilerliyor vs. aranızda yapan var mı ben araştırma yaptım ama yapan bırısısın fıkırlerı benim için daha iyi olur
  19. E

r 5 5600 için hava sogutucu oneri

arkadaşlar valo oynuyorum genellikle yaz ayında da 75 83 derece arası geziyor tavsiyeniz varmıdır uygun fiyatlı fiyat performans urunu
  20. E

ekran kartı guncelleme sonrası fps drop

amd radeon rx6700 fabrıkasyon oc ekran kartı r5 5600 işlemci kullanıyorum ekran kartına guncelleme geldı yaptım sonrasında valorantta fps drop yiyiorum sureklı takılmalar var oyun oynanmaz hale geldı rdr2 de e aynı sorunu yasıyorum nasıl cozulucek daha once konu actım cozulmedi cozemedık eskı...
Geri