Arama sonuçları: *

• Users: pancake
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. pancake

Ölü/Takılmış Piksel Hakkında Yardım

Merhaba, Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 ms (MPRT) 320Hz IPS Gaming Monitor (67D4GAC3TK) model ürünü satın aldım ve bugün elime ulaştı. Ürünü kurup kullanmaya başladığımda ekranın sol altına yakın bir bölümde ölü ya da takılmış bir piksel olduğunu fark ettim. Durumu gösteren görselleri de ekledim...
  2. pancake

Ekran Kartı Değişimi Hakkında Tavsiye

Merhaba, Elimde RTX 2060 ekran kartı var. Üzerine 1500-2.000 TL daha ekleyerek RX 6600 XT almayı planlıyorum. Sizce bu mantıklı mı? Ayrıca kullandığım PSU 8 pinli, bu nedenle 600 veya 650 W gücünde uygun ve kaliteli bir PSU tavsiyesinde bulunabilir misiniz? İşlemcim: 5600
  3. pancake

5600 İşlemci için Soğutucu Tavsiyesi

Merhaba, Sistemimde işlemcimi güncelledim ve soğutucu arayışına girdim tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? Anakart: B450m hdv r4 Kasa Dark Guardian Mini
  4. pancake

VGA Işığı Yanıp Sönüyor

Merhaba, Kardeşime sistem toplayıp kurmuştum fakat bugün EzDebug VGA ışığının yeşil renkte yanıp söndüğünü fark ettim. Bir çözüm bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Sisteme görüntü geliyor ilk başta ekran kartında sorun vardır diye ekran kartını söktüm ve 7800x3D (dahili ekran kartı) ile test...
  5. pancake

7800x3D ve 7900GRE için PSU/Kasa

AMD Ryzen 7 7800x3D ve RX7900GRE aldım bunları MSI B650 Tomahawk'ta birleştireceğim. Bana hazır PSU'lu kasa veya ayrı ayrı olacak şekilde önerebilir misiniz bu sistemi düzgün biçimde çalıştıracak şekilde?
  6. pancake

XPG Kyber Mesh K Kasaya Sıvı Soğutucu Uyar Mı?

Merhaba, Sistem topluyorum kasa olarak XPG K Mesh Kyber almayı planlıyorum. 7800x3D kullanacağım için sıvı soğutucu arıyorum. Bu kasaya bu soğutucu uyar mı ve sizin önerebileceğiniz örgülü kablolu başka bir sıvı soğutucu var mı? 7800x3D'yi soğutabilecek...
  7. pancake

7800X3D SİSTEM TAVSİYE EDEBİLİR MİSİNİZ?

Merhaba, İkinci bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bütçem 50-55k bana bu fiyata 7800X3D ile oyun odaklı bir sistem toplar mısınız?
  8. pancake

Klavye Arıyorum Tavsiye Edebilecek Var Mı?

Merhaba, 7 Ağustos'ta Amazon üzerinden Ajazz AK820PRO almıştım fakat 10 gün sonra bana siparişi iptal ettiklerini söylediler. Ve benim AliExpress'ten sipariş etme şansımında önüne geçmiş oldular. Türkiye'den alabilecğim klavye tavsiye edebilir misiniz? **Rekabetçi oyunlar oynuyorum.
  9. pancake

Amazon Hayal Kırıklığı

Merhaba, Yaşadığım hayal kırıklığını şöyle ifade edeyim: 7 Ağustos 2024 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden yurt dışından bir ürün siparişi verdim. Ürün kargoya verildi ve teslimat tarihi olarak 17 Ağustos 2024, saat 22:00 belirtiliyordu. Ancak bugün (16 Ağustos 2024) bir e-posta aldım ve...
  10. pancake

AK820Pro Alınır Mı Veya Klavye Tavsiyesi

Merhaba, Aliexpress'ten AK820Pro 2200 TL'ye satın almıştım fakat ürün bana büyük bir ihtimalle 21 Ağustos'tan sonra ulaşacağı için satıcı ile anlaşıp anlaşmazlık oluşturdum ve iade işlemi başlattım. Sizce bu klavyeyi Türkiye'de 3000 TL'ye almak mantıklı mı veya bu maksimum bu fiyata kadar...
  11. pancake

AliExpress siparişleri gümrükte mi kalır mı?

Merhaba, Ayın 5'inde 2 adet ürün satın aldım (klavye ve kol). Ürünlerin fiyatı 40 dolardı gümrük vergisiyle birlikte 60 küsüre geldi ve toplamda 120 küsür euro tuttu. Ürünlerin tahmini teslimat tarihi 14-20 ağustos gösteriyor. Bu ürünler gümrüğe takılır mı takılırsa ne yapmam gerekiyor ücret...
  12. pancake

Mekanik Klavye Tavsiyesi

Merhaba, Arkadaşlar klavye arayışım bulunuyor mevcut klavyemde bazen tuşlar algılamıyor. Şimdi internet kafe işleten bir arkadaşım var ondan şu iki klavyeyi alabilirim; İkiside az kullanılmış...
  13. pancake

Logitech G Pro Klavye Alınır Mı?

Merhaba, Arkadaşımdan ikinci el olarak 1500TL'ye Logi G Pro klavye almayı planlıyorum sizce alınır mı? Yoksa bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim? *Fare olarak G PRO kullanıyorum
  14. pancake

60K Gaming Laptop Tavsiyesi

Merhaba, 60bin TL fiyatında gaming laptop arayışlarım var. Şu Modele baktım fakat sorun yaşayanlar olmuş ondan çok kararsız kaldım. Önerebileceğiniz gaming laptop var mı? *En az 16GB ram ve 4070 140watt+ olursa daha iyi olur. *HB'dan olursa laptoplar benim için daha iyi olur orada bakiyem var...
  15. pancake

40-45 bin TL Oyuncu Laptop Tavsiyesi

Merhaba, 40-45 bin TL bandında oyuncu laptopu bakıyorum tavsiyelerinize açığım.
  16. pancake

Rekabetçi Oyunlar İçin Kulaklık Önerisi

Merhaba, Rekabetçi oyunlar oynuyorum mevcut kullandığım kulaklığın mikrofonu bozulduğu için değiştirmeyi düşünüyorum aşağıda belirttiğim kulaklık alınır mı veya tavsiye ettiğiniz başka bir kulaklık var mı? Ayrıca Kara Cumayı beklesem indirime girer mi? Almayı düşündüğüm kulaklık; Logitech G Pro X
  17. pancake

Oyun için mouse tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Daha öncesinden G203 kullanıyordum (3-4 sene olmuştur). Bugün itibari ile orta tuşu zor dönmeye başladı ben de yeni fare almayı planlıyorum, oyun(cs, valo, r6 oynuyorum) için kablosuz veya kablolu palm tutuşa uygun fare tavsiye edebilir misiniz ya da tekrardan G203 mü...
  18. pancake

165hz veya üstü Monitör tavsiyesi

Merhaba, Ghosting sıkıntısı olmayan 165Hz ve üstü monitör tavsiyelerinize açığım.
  19. pancake

M2 SSD Almayı planlıyorum tavsiye ettiğiniz bir m2 ssd var mı?

Merhaba dostlar, M2 SSD almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir M2 SSD var mı? 480gb ve üstü olursa benim için daha iyi olur.
Geri