Arama sonuçları: *

• Users: razor8587
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım coraxalphadan kasa alımı

Coraxalpha firması phanteks marka kasaları tekrar stoklara getirmiş.Daha önce burdan alısveriş yapan varmı.güvenilir firmamı sorun yasarmıyım kargo süreci nasıl.bilgisi olan varmıdır
  2. R

Yardım Phanteks P600s yada muadili kasa önerisi

Selamlar yeni bir kasa alacagım,Arastırmalarım sonucunda hoşuma giden Phanteks P600s marka kasayı buldum,fakat tr de satış yapan bir firma bulamadım.Bu kasayı nereden alabilirim yada bu kasaya benzer muadil önerilenirniz varmıdır. artic freezer kule tipi fan rtx 3060ti 3 fanlı ekran kartım...
  3. R

Öneri Asus Rtx 3060ti gddr6x vs rtx 3070

selamlar kısa süre önce bu ekran kartını almıstım. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLF8F966?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details 3-4 gün sonra coil whine sorunu ortaya çıktı,bazı oyunlarda rahatsız etsede bazı oyunlarda çok rahatsız etmiyor. sırf bu sorun yüzünden iade etmeyi...
  4. R

Yardım Corsair Ram farkları nelerdir?

Günlerdir corsair in bu ramlerini arastırıyorum kafam iyice karısmıs durumda.Aynı ram in bir çok varyasyonu var .RT,RS,Pro vs.bunlar arasındaki farklar tam olarak nedir.birde bu çip muhabbeti ne oluyor hangi çip daha iyi alacagımız sayfanın neresinde yazıyo bu A-die B-die diye bişeyler...
  5. R

Öneri 32 Gb ddr4 Ram önerisi

Selamlar. Mevcutta ballistix 2x8 cl 16 3200 mhz 1.35v ram kullanıyorum,32 gb ram e yükselticem önerileriniz nelerdir? İşlemci:amd r5 5600x Anakart:Asus b550 pro https://www.incehesap.com/apacer-panther-ah4u32g32c2827gaa-2-32gb-ddr4-3200mhz-gaming-ram-fiyati-50194/...
  6. R

Çözüldü✓ Ekran kartından gelen ses

Yaklaşık 1 hafta önce aldığım ASUS marka ekran kartımdan oyuna girdigim zamanlarda bir cızırtı, statik sesi gibi ses gelmekte bunun sebebi nedir, çözümü nedir, ne yapmam gerekir acilinden yardımm. Video benim ekran kartından gelen ses mevcut. Ayrıca dünden beri bazı oyunlarda performans düşüşü...
  7. R

Yardım WD hard disk çalışmıyor

Selam. Dün yeni bir M.2 SSD alıp PC'ye format attım. Windows'u SSD'ye kurdum, sürücüleri ve güncelleştirmeleri eksiksiz yaptım sonrasında, birkaç saat sonra kullanmakta oldugum hard disklerim bozuldu. Toplamda 4 tane sürücü var PC de. Samsung 970 EVO Plus 500GB. [C:] Crucial SATA SSD 240 GB...
Geri