Arama sonuçları: *

• Users: LooLaaS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Secure Boot Açamıyorum

Gigabyte anakart kullanıyorum faceit anticheat yüklemeye çalışıyorum kac gündür olmuyor tpm2 açık secure boot açık değildi gittim csm kapattım anakarttan secure boot u açtım hala PC açılınca sistem bilgisinde kapali gözüküyor yani hala anticheat kurmuyorum win10 var yardim eder misiniz
  2. L

Öneri Ryzen 5 5600 + Rx570 8gb + Gigabyte B550 Aorus Elite V2 Anakart için PSU

Yukarıdakilerin dışında Corsair 8*2 (overcloklu) 3200mhz ram 240gb sata ssd 1tb hdd Sistemim bu şekilde bu sistem için nasıl PSU almalıyım? kaç watt olmali, kasayla psu uyumu gibi bir şey varmı? kasamda küçük birazcık bu durumu etkiler mi ve özellikle f/p olacak PSU lara ihtiyacım var. Bütçe...
  3. L

Çözüldü✓ Ryzen5 5600 yada 5600x modeli işlemci almayı düşünüyorum. Hangi Anakart

Konu hakkında bilgi içeren forumlar var fakat nispeten eski kaldıkları için tekrardan konu açmak istedim. Araştırdığım kadarıyla çoğu kişi ryzen 5 5600/5600x işlemcilerine b450 tercih etmişler. Şimdi ki anakartım msi b-250m pro yani kasa biraz ufak bu yüzden ekstra kasa masrafı da açmamak adına...
Geri