Arama sonuçları: *

• Users: Skyline
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

12 yıllık laptopa SSD ve RAM yükseltmesi

Arkadaşlar, teyzemin laptopu var 12 yıllık. Windows 7 kurulu ve biraz yavaş çalışıyor. Bir de Windows 7 desteğinin bittiğinden Windows 10'a geçmek istiyor. SSD ve RAM tavsiyesi yapar mısınız? 4 GB RAM var şu an ve HDD takılı. RAM'i Google'a yazıp baktım ama aynısı çok zor bulunur gibi. Düşük...
  2. S

Teknobiyotik'ten alınan Sıvı Soğutucu nasıl iade edilir?

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 yıl önce Teknobiyotik üzerinden Silver Stone PF240 soğutucu aldım. İlk günden beri istediğim gibi çalışmıyordu, 5600X işlemci yükte 75 derecelerde çalışıyordu. Normaldir deyip iade etmedim ancak son 1-2 aydır işlemci 90 derecelere çıkıyor. Bilgisayarcıya gösterdim...
  3. S

Anakarta desteklediğinden daha hızlı RAM takılırsa çalışır mı?

Merhaba dostlar, 2x8 gb RAM’den 2x16 GB’ta geçmek istiyorumda, anakartımın sayfasına baktım (modeli MSİ B450M PRO-VDH ) desteklediği maks Mhz 3200 yazıyor. Fiyatlara bakıyorum bazen 3600 Mhz RAM’ler daha indirimde oluyor o yüzden 3200’den fazlasını takarsam çalışır mı?
  4. S

İnce hesaba yollanacak kulaklığın orijinal kutusunda olması şart mı?

Kulaklığın pedleri aşındığı için garantiye yollayıp yeni pedlerle değiştirmek istiyorum. Ancak Teknobiyotik üzerinden gerçekleştirdiğim bir garanti sürecinde ürünü orijinal kutusunda istemişlerdi. Elimde kulaklığın kutusu yok ama faturası var. İnce hesapta bu şekilde ister mi bilemedim. Siteden...
  5. S

A101 beni işe alıcak mı

Arkadaşlar herkese merhaba , geçen gün A101 mağazasında eleman aranıyor yazısı vardı. CV'mi götürüp başvurdum . Galiba görüşme olumlu geçti kadın bana işe başlamak için gerekli evrakları attı Whatsapp'tan. Daha önce başka şehirde 3-4 kere iş görüşmesine gitmiştim A101 ve BİM'e. İlk kez görüşme...
  6. S

5600X için sıvı soğutucu veya kule tipi soğutucu önerisi

Herkese merhaba, işlemcim 5600X, yükte Cyberpunk'ta 95 dereceye çıkıyor. Bütçem en fazla 2500 TL. Kule tipi veya kaliteli sıvı soğutucu arıyorum. Bu fiyatlara çıkmışken sıvı soğutucu daha iyi olur gibi geliyor. Performansından emin olduğunuz 2500 TL'den daha ucuz soğutucu varsa onu da...
  7. S

5600X ekran kartı değişimi sonrası çok ısınıyor

Arkadaşlar dün sisteme 6700XT Pulse montajladım. Eski kartım 570 4GB varken 75 dereceyi geçmiyordu işlemci. 6700XT'ye geçince sıcaklık 95 derecelere çıktı. Üstelik oyunun menüsündeyim daha. Böyle bir fark var mı anlamam için 570'i tekrar takmam lazım ama driver yüzünden görüntü gelmeyecek...
  8. S

5600X yükte 90 derece

Arkadaşlar yeni 6700 XT taktıktan sonra işlemci Rust oyununda 90 dereceye çıktı 2-3 DK içinde. OCCT ile stress testi yaptım orada da 90'a yakın çıktı. Boşta 55 derece. Soğutucum SilverStone PF240. Technopat'tan önermişlerdi bu soğutucuyu. Geçen sene soğutucuyu ilk taktığımda yükte 70 derecelerde...
  9. S

Sapphire Pulse 6700 XT yükte 85 derece

Arkadaşlar kart boşta 40 derece. Yükte FurMark testinde ise 85 dereceyi gördü 10 dk olmadan. Bu normal mi ? Yoksa yaz ayında olduğuımuz için mi böyle oluyor ? 1 hafta öncede eski kartım 570'i FurMarka soktuğumda 75 dereceyi geçmemişti. 85 derece bana biraz fazla geldi yepyeni kart için ? Ayrıca...
  10. S

Sapphire Pulse 6700 XT 600W PSU ile çalışır mı?

Merhaba arkadaşlar bu 6700 xt kartı almayı düşünüyorum. Ama mevcut PSU bu .Yeterli olur mu kaldırır mı ?
  11. S

Sapphire 6700 XT VGA vs Sapphire 6700 XT Pulse farkı nedir ?

Merhaba arkadaşlar , iki ekran kartı aynı model ama birinde VGA yazıyor farkı nedir acaba ?
  12. S

Forza Horizon 5 hata vermeden kapanıyor

Merhaba arkadaşlar , ilk 1 hafta önce Game Pass üzerinden indirdim oyunu. Devam ete tıklayınca yükleme ekranında oyun hata vermeden kapanıyordu. Dün tekrar indirdim nasıl olduysa açıldı oyun. Bugün tekrar denedim yine açılmadı. Sistemim şöyle ; 5600X , RX 570 , Msi B450m pro-vdh , 2x8 16 GB RAM...
  13. S

HDCP 2.2 desteği olmayan Dijitsu TV’de Netflix izlenir mi?

Merhaba Dijitsu 50DS8500 4K tv’ye sahibim. Henüz evimde olmadığımdan deneme fırsatım olmadı. Tv’nin smart özelliği iyi olmadığı için Google Chromecast 4K tv box aldım. Bu tv box ile beraber netflix’te 4K izleyebilir miyim bilemiyorum. Tv’de HDCP 2.2 desteği yok görülüyor.
Geri