Arama sonuçları: *

1. M

Yardım RX6600(R5500) Yüksek ve Düşük ayarlarda neredeyse aynı FPS

Arkadaşlar öncelikle selam. Uzun zamandır RX 6600 ve R5 5500'lü sistemimle oyun oynuyorum ve neredeyse tüm oyunlarda Düşük ve Yüksek ayarlarda hep aynı FPS'i alıyorum. God of War, The Witcher 3 ve Red Dead Redemption 2 oynadım ve bu oyunlarda da aynı sorunlar vardı. 1360x768 X 60 Hz bir monitör...
  2. M

Yardım Ekran kartı görüntü arızası

Dün GTA 5 oynarken ERR GFX D3D İNİT hatası aldım ve ekranda beyaz pixelleşmeler oldu anlık sonra bu sorun 1 2 kere tekrar etti ardından FurMark testi yaparkende bu sorun oldu (bir anda oluyor ve ekran kartının tüm gücünü kesiyor) son olarak bir oyun testi yapayım dedim ve olan oldu ekran kartı...
  3. M

Ekran kartı görüntü hatası.

GTA 5 oynarken bir anda err gfx d3d init hatasını aldım ve ekran beyaz pixel pixel oldu ardıdandan furmark yaptırdım ve yine bir anda kesildi sanırım güç kesiliyor emin değilim 1676592551 Ekran bu şekilde ve GPU gözükmüyor :(
  4. M

İnternet hızım 10 mb/sn ile kısıtlı.

25.12.2022 tarihinde bir bilgisayar aldım. Eski bilgisayarım çok kötüydü. İkisi de masaüstü olduğu için eski kasadaki bazı kablolar uyuşmadı. Yenilerini aldım ve bilgisayar çalıştı. Ancak dünden beri internet hızım 50 Mb/sn olması gerekirken 10 Mb/sn'i geçmiyor ve ne yaptıysam da arttıramadım...
Geri