Arama sonuçları: *

• Users: Yuilix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yuilix

Monster Pusat k3 Pro Yazılımını Bulamıyorum

adamlar siteden şu arayüzlü olasn driver'i kaldırıp onun yerine güncelleme driver'i koymuşlar eskisinide bulamıyorum makro cart curt atıycam yazılım ortada yok varmı birinizde kurulu bu zımbırtı? veya bulabilecek varmı şahsen 2 saat kadar bi süredir geziyorum naptıysam bulamadım
  2. Yuilix

klavye önerir misiniz? lütfen

red switch mekanik klavye lazım bana bilek destekli ve mümkünse ses yuvarlağı olanlardan açma kapama şeysi enazından full RGB internette araştırdım pusat k3 baktım kimse tavsiye etmiyor rampage ve gamepower baktım alınmaz diyorlar Logitech baktım kronik sorunlu diyorlar ulan ne alıcam şaşırdım...
  3. Yuilix

Çözüldü✓ uygulama üzerine basınca tik simgesi var

Windows 10 u yeni kurdum 11 deydim temiz kurulum yaptım herhangi bi programa basınca şu beyaz kutucuk çıkıyor onu nasıl kapatıcam? 1719593907 foto yüklenmemiş yine yükledim
  4. Yuilix

Çözüldü✓ Monitor HZ değiştirince ekran gelmiyor

Elimde excalibur 28.3 curved 200hz monitor var bikaç aydır kullanıyorum şu sıralar durduk yere kendi kendine kapatıyor birşeyler oluyor reset attım bu sefer 200hz e almaya çalışınca ekran gidiyor gelmiyor hdmi kablosu denedim 144 vermesi lazım ondada çöküyor 60 tam üstü alınca ekran siyah...
  5. Yuilix

Çözüldü✓ 0x00007FF66103600F hatası

Steam Pubg indirdim bir türlü açamadım şu hatanın kaynağı nedir varmı bilen lütfen Hata Kodunun tamamı: " 0x00007FF66103600F Adresindeki yönerge 0x0000000000000038 Adresindeki belleğe başvurdu. Bellek şu olamaz read. " alta birde fotosunu koydum sistem: Ryzen5 5500 RX6600 8GB 16GB 3200Mhz...
  6. Yuilix

Çözüldü✓ Asrock ana kart secure boot açamıyorum

Başlık gayet açıklayıcı bi türlü açamadım böyle değişik bi yazı geliyor anlayan varmı?
  7. Yuilix

kısaca wifi USB adaptörü lazım

masa üstü pc var wifi yok aparat lazım elimde 200TL var, varmı bişiler evdeki internet fiber 50 download 8 upload türktelekom ne önerirsiniz?
  8. Yuilix

Fiyatına göre iyi mi?? Alınır mı bu kasa?

9799TL ye RX580 8gb ve i5 10400f buldum Anakart MaxSun a520M-H öyle yazıyor Ramler tek slot 16gb 3200mhz Ddr4 512 ssd m2 alınır mı bu?
  9. Yuilix

200hz monitörüm laptop yüzünden 60hz oldu ve küçük bi merakım var

Excalibur'un https://www.casper.com.tr/monitor/excalibur-238-monitor bu monitörünü aldım 200hz normalde şuanda laptop'a HDMI üzerinden bağlı maximum 144 almam gerekirken elimdeki laptop yüzünden şuanda 60hz üstünhe çıkamıyorum laptop max 60 destekliyor acaba diyorum hani özel çözünürlüklük...
  10. Yuilix

Sizce hangisi daha iyi?

Ryzen 5 4500 Rx550 4gb modeli 8gb ddr4 ram Yoksa İ5 6500 Rx580 8gb modeli 16gb ddr4 ram Bütçem bu ikisine yetiyor iki sistemde 8k civarı hazır sistemler kendileri sizlerden ricam bu ikisi arasında bir seçim yapmanız yok 500tl üstüne koy gibi şeyler söylemezseniz mutluluk duyarım teşekkür...
  11. Yuilix

Ryzen 5 4500 Rx 550 sistem alınır mı

Ryzen 5 4500 ve rx550 4gb 8gb ram 256ssd bi sistem buldum alınır mı?
  12. Yuilix

11k pc önerisi lazım

arkadaşlar elimde max çıkabileceğim bütçe 11k daha çıkamam berki zorlarsam anca 11.5k o da zorla hazır kasa lazım pc toplamakta kötüyüm ayriyetten monitörde alıcam varsa bildiğiniz iyi birkaç sistem çok işime yarar
  13. Yuilix

9000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Şuanda max 9000₺ gibi bir fiyata çıkabilirim hazır sistem lazım çok rezalette olmasın uçuk bir şey de beklemiyorum idare etsin kendi fiyat bandına göre iyi olsun The Forest, Roblox, Minecraft & Shaders düşük ayarlarda Forza 4 - 5 Forza olmasada olur ne diyeyim. Hazır sistem lazım monitör dahil...
  14. Yuilix

Bu monitör alınır mı?

Arkadaşlar şöyle bir monitör buldum alınır mı sizce bütçem 3.500 max genelde oyun oynayacağım https://ty.gl/f7j933468c
  15. Yuilix

Dahili paylaşımlı gpu hakkında bir soru

Elimde Intel Celereon olan bi laptop var ve herhangi bir ekran kartım yok Intel'in içindeki dahili gpu'yu kullanıyorum sürücüyü güncelle sekmesindeyken aşağıda listelenmiş başka sürücüler var gpu için anlam veremedim değiştirsem sorun çıkar mı onuda bilmiyorum birde siz bi bakın ( mavi olan...
  16. Yuilix

Sizce ne yapmalıyım?

Elimde 2 Laptop var birisi: Intel Celereon N2840 2.16GHz Turbo 2.57GHz 4GB DDR3 1333MHz 120SSD Gpu yok kendi Intel HD Graphics GPU'su var. Max 8GB DDR3 Ram destekliyormuş şuanda dual channelda kullanıyorum ve 8'e çıkarsam dual channelda kullansam performans artar mı? Celereon işlemci & Laptop...
Geri