Arama sonuçları: *

• Users: M1kee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M1kee

LoL karakter önerisi?

Lole yeni başladım, oynayışımı değerlendirecek olursam 3/10 derim. Genelde ARAM Modunda oynuyorum, önerebileceğiniz oynaması zor olmayan karakter önerir misiniz? Önceden nautilus oynuyordum ama dediğim gibi acemi bir şekilde.
  2. M1kee

Yara izi askerliğe engel mi?

Allah izin verirse asker üniversiteyi bitirip askerliğe başlamayı düşünüyorum sağ kaşımın ucunda küçüklükten kalma bir iz var sağlık kontrolünden gecerken sıkıntı olur mu askerliğe engel mi?
  3. M1kee

Bahane Ariyorum Yoksa 0 Giricek Hoca

Hoca maket yapmamizi istemisti ve ben yapmadim bugun hocanin dersi var ve not vericek ne gibi bir yalan soyleyebilirim suan yapacak zamanim yok
  4. M1kee

Ulaşılamıyor ve Meşgul Sorunu

Whatsappta birini aradigimda ulaşilamiyor hatasi veriyor sonra normal telefondan aramak istedigimde Meşgul diyor sorun nedir kendisinin beni engelledigini veya internetinin kapali oldugunu dusunmuyorum.
  5. M1kee

Eski Arkadaşım Hoşlandığım Kıza Aşıkmış..

Yakın zamanda bir takım sebeplerden dolayı yollarımı ayırdığım şahıs bile bile benim hoşlandığım kıza yakınlaşmaya çalışıyor ne zaman görsem yakınlarında dolaşıyor ne yapacağımı bilemiyorum..
  6. M1kee

Bisiklette Tek Teker Yapamamak

2 yıldır tek teker yapmayi deniyorum ama bisikletin ön tekeri kalkmiyor sorunu da tam çozemedim.. Bisiklet:Mosso WildFire 29
  7. M1kee

Redmi Telefonda Reklam Çıkması

Redmi telefonumda ekran kilidini açtıktan sonra reklam çıkıyor ve yeni yeni olmaya başladı bu nasıl çözebilirim
  8. M1kee

Yardım MineCraft Sunucu bulmuyor

MineCraft'ta Çok Oyunculuyu seçtikten sonra başkalarının sunucuları gözükmüyor "Yerel ağınızdaki oyunlar taranıyor" yazıyor. 1701528305
  9. M1kee

VGA NO SİGNAL HATASI

Laptopumu eski monitörüme yansıtmaya çalışıyorum fakat eski monitörümde VGA NO SİGNAL yazısı çıkıyor ne yapmalıyım?
  10. M1kee

Nasıl Düzeltebilirim?

Laptopumun ekranını eski monitörüme yansitmaya çalışıyorum ama eski monitörümde vga no signal yazıyor ne yapmalıyım?
Geri