Arama sonuçları: *

• Users: Comoo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

3.5K -4K Bandında Maouse Önerisi-Palm Grip

Merhabalar, elim 16-17cm/8cm palm grip tutuşa sahibim. 3-5K 4K bandında maouse önerebilir misiniz?. Aklımda viper v2 pro, Ninjutso Sora 4k, Lamzu Atlantis OG PRO 4K modelleri var siz hangisini öneririsiniz?. Ayrı önerdiğiniz bir model var ise onları da bekliyorum.
  2. C

Blackshark V2X Alınır Mı?

Merhabalar, bahsettiğim kulaklık iş görür mü?. Valorant cs go oynuyorum genelde Ana kartım Asus prime B650M-A RAZER Battle Bundle set halinde almayı düşünüyorum
  3. C

7600 vs 7600x sistem

Arkadaşlar 2 sistemden birsini almayı düşünüyorum , gamegarajda taksit ve 7600x seçeneği daha önde ama bilemedim siz olsanız hangisini alırdınız veya 7600 yerine 5800x3d li bir sistem mi dizerdiniz?. Valorant oynuyorum genelde 360hz monitör var 1.Sistem -23.656TL 2.Sistem 25.066TL
  4. C

Hangi sistemi almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, daha çok fps oyunları oynadığım için aşağıda ki sistemleri düşündüm eğer ki başka bir öneriniz var ise alabilirim. İşlemci tercihim 7600x , 5800x3d veya i5 13600k 1.Sistem 2.Sistem 3.Sistem
  5. C

24K bu sistem alınır mı

Beyler aşağıda ki görselde ki sistem 24k ancak bana 21k bandına gelecek sizce alınır mı?. Bütçe maks 24k başka öneriniz varsa onları da alabilirim işlemci üzerine bir sistem olması gerekiyor ama. Ekran kartı 3060 8gb biliyorum ama ekran kartı ile pek bir olayım yok genelde valorant veya cs...
  6. C

30k sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar , rekabetçi oyunlar oynadığım için öncelik işlemci olacak. Tercihim 7600x veya 5800x3d sistem toplamak. 30k bandında bana iki işlemciden birini barındıran bir sistem önerebilir misiniz?. Hazır veya toplama fark etmez
  7. C

1.2 Dp kablosu 1.4 DP Monitörü Çalıştırır mı?

Merhaba, bugün bir monitör sipariş geçtim ancak monitör 1.4 DP özelliğine sahip ancak bende ki kablo ve bilgisayarım DP 1.2. destekliyor DP 1.2 kablosu ile 1.4 Monitör çalışır mı?
  8. C

Alienware 24.5" AW2523HF mi ASUS 23,8" ROG STRIX XG249CM mı

Merhaba Arkadaşlar, iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmemi öneririsiniz?. 360HZ için 9k vermeye değer mi almışken ileriye dönük almayı düşünüyorum. Ek olarak ikisinden birini kullanan varsa yorum yaparsa çok sevinirim. Asus...
  9. C

7000 TL'ye Monitör Onerisi

Aşağıda ki 3 monitör arasından kaldım. Genelde fps oynuyor ve homeoffice çalışıyorum gün içerisinde almayı planlıyorum yardımcı olursanız sevinirim. 1- https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-rog-strix-1ms-270hz-fullhd-dp-hdmi-usb-c-ips-freesync-gaming-monitor.html 2-...
  10. C

Hangi monitör almalıyım?

Beyler merhaba, Günümün neredeyse uyku dışında her saati bilgisayar başında geçmekte . Homeoffice çalışmaktayım 6 ya kadar ve daha sonra da genellikle yazalım ve fps oyunları ile ilgileniyorum . Aşağıda ki ürünlerden hangisini almamı önerirsiniz ve nedeni ile yazarsanız çok mutlu olurum...
Geri