Arama sonuçları: *

• Users: Khrone
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım Hepsiburada ekran kartı onarım süresi ne kadardır?

Dostlar selamlar, ben bundan 1 yıl önce (2 yıl garantili ürün) ASRock ekran kartı almıştım ama oyunlarda ve bazı uygulamalarda donmalar grafik bozulmaları yaşıyordum ve kart yük altında cızırtılı sesler çıkartıyordu, ilk zamanlar pek aldırış etmedim zaten üniversite zamanı oyun çok oynamıyordum...
  2. K

Yardım Oyunlarda grafik problemleri

Dostlar selamlar benim sistemimde 6700XT ekran kartı var ve oyunlarda bozulmalar yaşıyorum bunun sebebi oyundan mı kaynaklı yoksa ekran kartında bir problem mi var? Sistemim: Ryzen 5 5600X | Asrock AMD RX6700 Xt Challenger D | Gigabyte B550M D3SH | XPG D10 2x8 GB 3200 MHz | Kioxia Exceria 1TB |...
  3. K

Yardım R5 5600X için soğutucu önerisi

Dostlar selam benim sistemim de Ryzen 5600X var. Kışın çok sorun olmuyor ama yazın stok soğutucu yetersiz kalıyor. 1500₺'ye kadar önerdiğiniz soğutucular var mı? Kasa fanları çok kalitesiz onları da değiştirmeyi düşünüyorum önerdiğiniz uygun fiyatlı fanlar var mı? Kasa: DeepCool CC560. PSU...
  4. K

Öneri 20.000 TL'ye kadar laptop önerisi

Dostlar selamlar, arkadaşım excel vb programlarda kullanmak için laptop almak istiyor, oyun oynayan birisi değil önemli olan malzeme kalitesi ve uzun ömürlü olması hangi ürünleri önerirsiniz?
  5. K

Mail'e sürekli gelen Microsoft kodu geliyor

Arkadaşlar mailime sürekli tek kullanımlık kodunuz adlı mesaj geliyor. Haveibeenpwned sitesinden baktım 3 pwned çıktı. Kullandığım önemli site veya uygulamaları başka hesaba alınır mı? (almalıysam yeni mi açayım eski bir hesaba mı alayım?) yoksa belli aralıklarla şifre değiştirmem yeterli olur...
  6. K

Oyunlarda grafik bozulmaları

Dostlar selam, yeni sistemimle oyun oynarken grafiklerde pikselleşme ve bozulmalar oluyor (örnek resimlerde gözüküyordur umarım). OCCT ile stabilite testi yaptım işlemci ve ekran kartına sorun çıkmadı, sizce sebebi ne olabilir? Sistemim: ADATA Xpg Gammix D10 2x8GB 3200mhz Cl16 Asrock Rx 6700xt...
  7. K

Yardım DeepCool kasa RGB kapatma

Dostlar selam, bende DeepCool CC560 kasa var fan ışıkları gece çok rahatsız ediyor. Kapatmanın bir yolu var mı? Kontrolcü yok sanırım kasada.
  8. K

6700 XT ve 5600x sisteme psu ve ssd tavsiyesi.

Dostlar selam 6700XT ve 5600X sistemim için PSU ve SSD (anakart Gigabyte B550M DS3H kasa Deepcool CC560) almak istiyorum bütçemi en fazla 3200 yapabilirim ne önerirsiniz?
  9. K

22-24k monitör dahil sistem önerisi

Dostlar selamlar çok uzun zamandır kullandığım laptop artık render işlerimde (ve oyunlarda) yetersiz kalmaya başladı bende en fazla 24.000tl ye monitör dahil bir masaüstü toplamak istiyorum tercihen nvidia ekran kartlı olursa daha iyi olur teşekkürler.
  10. K

27k monitör dahil sistem önerisi

Dostlar selamlar max 25-27k bütçe ile monitör dahil sistem almayı düşünüyorumn önerilerinizi bekliyorum.
Geri