Arama sonuçları: *

1. A

Vergisiz Telefonda ikinci hat sorunu?

Reisler merhaba. Ben şimdi bir vergisiz telefon aldım. Telefon çift hat destekliyor. Bildiğim kadarıyla telefonda kullanılan hattın öğrencinin üzerine olması gerekiyor. Ben de bir adet kendimin üzerine olan ve bir adet de başkasının üzerine olan bir hat takmak istiyorum. İkinci hattın başkasının...
  2. A

E ticaret için muhasebeci

Agalar ben yurt dışına stoksuz ticaret yapmak için çalışmalara başladım. Bunun için İngiltere de şirket açtım. Bu şirketin muhasebe işlerini yapacak bir muhasebeci nerden ve nasıl bulabilirim? Bilgisi olan var mı?
  3. A

Pythonda histogramda değerler değişiyor.

Arkadaşlar merhaba. Ödevim için pythonda histogram grafiği yapmam gerekiyordu. Bende yaptım. Lakin grafikte benim girdiğim değerler yerine pythonun kendi atadığı değerler yansıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Örneğin bu grafikteki değerleri ben girdim. x eksenine 100b 200b 300b şeklinde girmedim...
  4. A

Çizim Tableti Önerisi

Agalar ders çalışırken dijital ortamda kendi notlarımı almak için bir çizim tableti istiyorum. Yani çok profesyonel bir şey istemiyorum. Bu konuda önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir çizim tableti var mı?
  5. A

Bilgisayar için Not tutma uygulaması

Agalar not tutmak için hem word hem paint karışımı bir uygulama arıyorum. Yani hem yazı yazabiliyim hem resim aktarabiliyim hem de kalem vs gibi bir araç kullanıp çizim yapabiliyim istiyorum. Böyle bildiğiniz bir uygulama varsa yazar mısınız?(Bilgisayar için)
  6. A

Modem Laptop Uyumu diye bir şey var mı?

Arkadaşlar merhaba. Geçwnlerde okul için yeni bir laptop aldım. Wifi 6 destekli bir laptop. Lakin laptopu aldığımdan beri doğru düzgün internete bağlanamadım. Bunun nedeninin modemimin eski olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Eğer modem eski ve bilgisayardaki wifi bağdaştırıcısı yeni ise...
Geri