Arama sonuçları: *

• Users: ProX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Bu monitörü kullanan var mı

ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR Fikirlerinizi bekliyorum
  2. P

Bilgisayardan anlayanlar cevaplayabilir mi ?

Bilgisayari normal aciyorum , klavyeye, ve mouse isik gelmiyor ayni zamanda goruntude gelmiyor , sonra reset atiyorum bu sefer hem goruntu geliyor hem klavye ve mouse isik geliyor, lutfen sadece bilgili olanlar donus yapsin
  3. P

Asus z790-f anakart olanlar

Bu anakarta sahip olanlar iletisime gecebilirler mi
  4. P

Hotmail hesabima giremiyorum

Oturum acma engellendi. Cok sayida oturum acma girisiminde bulundunuz diyip, postama giris sagliyamiyorum . Basina ayni boyle bir olay gelen kisiler yardimci olabilir mi
  5. P

Anakart arızalımı yardımcı olurmusunuz

Anakartımın 1 ve 3 slotuna ramleri taktıgımda vram hatası alıp ekrana görüntü gelmiyor, sadece 1 taktıgımda da olmuyor aynı şekilde sadece 3 taktıgımda da olmuyor. 2 ve 4 slota taktıgımda görüntü geliyor sebebi nedir
  6. P

Iphone satarken dikkat etmemiz gereken nedir

Fabrika ayalarina dondurmek yeterlimi , ve ya ne yapmamiz lazim
  7. P

Forza 5 guncel olarak calisiyormu

Game pasta horizon 5 surekli problem cikartiyor, normal steam uzerinden satin alanlar problem yasiyormu ?
  8. P

Atx 3.0 pci5 yeni nesil psu onerisi

1000 watt yeni nesil power suply onerisi lazim yardimci olucaklar
  9. P

Yeni sistem olup arada bir görüntü gelmemesi

Yeni sistem topladım fakat 4 günde bir bilgisayarı acmaya calıstıgımda görüntü gelmeyip, anakartın qled tarafında vga ısıgı yanıyor. Sonra bir daha bilgisayara reset attıgımda görüntü gelip, anakarttaki vga ısıgı sönüyor . Sürekli böyle bir durumla karşılaşıyorum sebebi nedir yardımcı...
  10. P

Asus 360 hz monitör arasindaki fark

Asus 360 hz 1080 p pq259qn Asus 360 hz 1080 p pg259qnr Arasindaki fark ayaklik sadece bildigim kadariyla Gnr modelini kullanan birisi donus yapabilir mi Ekstra olarak ayaklik cikiyor mu
  11. P

Asus z790-f anakart ve corsair h150 elite capellix kullanlar donus yapabilir mi

Asus z790 anakartima corsair h150 elite capellix modelinin kablolarinin nereye takicagimi bilemedim yardimci olabilicek kisiler donus yapabilir mi
  12. P

Aldığım Asus rog strıx 4070 ti oc orijinal mi

Kafama bir şey takıldı Kutunun üstünde made in china ibaresi var , asus rog strıx 4070 ti oc kullanan kişiler ve ya asus marka ekran kartı kullananlar dönüş yapabilirmi acil
  13. P

Ddr5 sistem yeni sistem kurulması

13700k ddr5 z790 anakartlı sistem kurdum Windows11 kurmak zorundamıyım tam performans için bir de oem key alabilicegim ve format attıgımda gitmeyecek key lazım
  14. P

4070 ti alınabilicek güvenli mağazalar

Ankara nova bilgisayardan yakın zamanda 4070 ti modelini alan varsa dönüş yapabilir mi veya güvenilir bir yer mi
  15. P

Asus rog strıx z790-f ve Z790-E Farkı Nedir?

Asus rog strıx z790-f anakart ile Asus rog strıx z790-e anakart arasındaki fiyat farkına almaya değer mi kullanalar yada bilenler yazabilir mi ?
  16. P

Asus tuf vg27aqz vs asus tuf vg27aq

Arasındaki fark nedir bilen birisi yardımcı olabilir mi
  17. P

Asus rog strıx z790a ve e serisi ddr5

Uzun zamandır asus rog strıx z790-e ve z790-a ddr5 anakartlar stok problemi var , ne zaman stoklar düzelir sizce
  18. P

Ddr4 vs ddr5 fiyat ve performans

Sıfırdan bilgisayar toplayacak bir kişi olarak 4070 ti 13700k bir sistem kurmak istiyorum ama ddr5 anakart ve ram pahalı oldugu için ddr4 göre arada kaldım fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
  19. P

13700k ve 13900k için anakart önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  20. P

Samsung 980pro vs 990 pro

Arasındaki fark nedir 990 pro sizce nasıl
Geri