Arama sonuçları: *

• Users: emre24232
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Valorant hesabına giriş yapılmıyor

Bugün Valorant hesabımın girili olduğu her yerden çıkış yapıldığını gördüm. Bilgilerimin hepsini doğru giriyorum ancak hesabın kullanıcı adı veya şifresi yanlış diyor. Şifre sıfırlamayı veya kullanıcı adımı öğrenmeyi denediğimde de e-postama mesajlar gelmiyor. Yardım edin. Hesapta bir sürü skin var.
  2. E

Bilgisayarım FC 24 Kaldırırmı?

Sistem özelliklerim ; İşlemci : Ryzen 7 5700U Ekran Kartı : Amd Readon Graphics (DAHİLİ) Ram : 16 GB 3200 MHz DDR 4
  3. E

Valorant ve Cs oynanmak için toplanmış , bütün ekipmanlar dahil 17K Sistem

Bir arkadaşım bütün ekipmanlar dahil Cs ve Valorant oynamak için itopyadan sistem dizmiş. Sizce nasıl? https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-18252_1-4397_1-10574_1-24672_1-24304_1-24122_1-20320_1-6553_1-10934_1-21434_1-7892_1-11494_1-2738_1-16529_1
  4. E

18 Yaş Altı E-Ticaret sitesi kurabilirmi

Steam hesabı satmak için bir site kurmak istiyorum. 18 Yaş altı için böyle bir şey mümkünmüdür?
  5. E

20-25 K Sistem Önerisi

Merhaba, 25 K bütçe ile bir sistem dizmek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  6. E

Mailime biri erişmiş olabilirmi?

Merhaba biri ps hesabıma erişmiş ve mailime böyle bir kod gelmiş mailime erişilmiş olabilirmi ps hesabını en son 2 yıl önce kullandım.
  7. E

VakıfBank IBAN ile ininal'e para gönderirken referans numarası yazmayı unutmak

VakıfBank kartı ile ininal kartına havale yoluyla para gönderecektim ancak açıklamaya referans numarası yazmayı unuttum. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ancak en yakın şubeden halledebilirsiniz dedi. Beklersem kartıma para iade olur mu? Yoksa en yakın şubeye gidip paramı iade ettirmeli...
  8. E

Yardım Monitörde "no input Signal" hatası

Merhaba, laptopu normalde hep monitöre bağlı bir şekilde kullanıyordum. Bir anda monitörün ekranı gitti 2 saniye sonra tekrar geldi sonra tekrar gitti ve bir daha ekran gelmedi. Ne yapmalıyım?
  9. E

İtemsatış'dan satın aldığım 1 aylık Faciet plus kullanılmıyo

İtemsatış'dan 1 aylık faciet plus satın aldım ancak kullanılmıyor. Acaba benmi yanlış şekilde girdim neden olmuyor?
  10. E

CS 2 Atolye Haritaları Yok

Merhaba, bugün CS 2'yi ilk defa denemek istedim oynadım. Atolye haritalarını göremedim artık kalktı ve bida gelmicekmi yoksa güncelleme ile mi gelecek?
  11. E

Steam envanterine girmiyor

Steam envantere girerken ; "Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin" Hatası veriyor. Nasıl çözebilirim?
  12. E

Keydrop'da CS envanterdeki skinleri upgrade etme

Keydrop'da CS envanterdeki skinleri upgrade etmek mümkünmüdür?
  13. E

1000 TL Kulaklık önerisi

Valo , Cs gibi oyunlar için oyuncu kulaklığı lazım fiyat maximum 1000 TL olabilir. Önerilerinizi bekliyorum (:
  14. E

Starfield Türkçe dil desteği gelirmi?

Starfield için Türkçe dil desteği gelirmi ? GeForce NOW'dan oynuyorum İngilizce olduğu için anldiyologları anlamıyorum , seçimleri rastgele seçiyorum , full atlıyorum çok sinir bozucu.
  15. E

Geforce Now almak mantıklımı ?

Aylık 270 TL'ye Geforce Now almayı düşünüyorum. Starfield , Cyberpunk gibi oyunlar oynayacağım. Sizce mantıklımı?
  16. E

Mafia 2 Definitive Editön crosshair değiştirme

Mafia 2 Definitive Editön crosshair değiştirmenin bir yolu varmı?
  17. E

Favori Call Of Duty Oyununuz Nedir ?

Favori Call Of Duty Oyununuz Nedir ?
  18. E

Max Payne 2 Fare Haraket Etmiyor

Max Payne 2 oynicaktım girdim ana menüde far imleci haraket etmiyor , new game dedim başladım yine fare haraket etmiyor sağa sola bakamıyorum. Nası düzeltebiliriz bir yolu varmı ?
  19. E

Mafia 1 Definitive Editön Tam Ekran Moduna Geçince Drop Yiyorum

Merhabalar , Mafia 1 Definitive Editön oyununda normal ilk girişdeki arayüzde tam ekran değilken Fps'de bir sıkıntı yok , ama tam ekrana geçince fps çöküyor 6-5 Fps'e sorun benim bilgisayarlamı alakalı yoksa başka bir çözümü varmı bunun? Tam ekran yaptım diye ana menüde 6 Fps olması garip geldi.
Geri