Arama sonuçları: *

• Users: TheWocean
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TheWocean

YENİ PC AMD RYZEN MASTER YÜKLERKEN GÖRÜNTÜ GİTTİ

Merhaba vatandan yeni hazır bilgisayar aldım sonrasında bios güncelleyip windowsu kurdum sorunsuz açıldı güncellemeleri vs yaptım uygulamaları yükledim ısınma sorunu oluyordu işlemcide bunu hallettim overclocklu teslim edilmiş bana vatandan oc kapayınca sıcaklık değerleri normale döndü daha...
  2. TheWocean

R5 5600 MSI P240 SIVI SOĞUTMAYLA BOŞTA 80 DERECE

Arkadaşlar yeni pc aldım ve şu an pcye gta 5 indiriyorum ve msi afterburnerdan baktığımda cpu derecesi 76 demin lol attım bir el cpu kullanımı %20lerde geziyodu ve sıcaklık 78-79larda seyretti ürünün yorumlarına baktığımda yük altında 70i geçmiyor boşta 50lerde seyrediyor gibi yorumlar görüyorum...
  3. TheWocean

19K TOPLAMA PC ÖNERİSİ VE SORULAR

https://www.gencergaming.com/ogundemirci Lol için bu sistemi alıcam işlemciyi 5600 yapıcam anakartı gigabyte ve sıvı soğutma alıcam fiyatı 19k oluyor. 1080p de 240 fps almayı istiyorum monitörüm 240 hz olduğu için, 20 k yı aşmıycak şekilde başka önerileriniz varsa yapabilirsiniz. Bir de aklıma...
  4. TheWocean

LAPTOTAN MÖNİTÖRE GÖRÜNTÜ AKTARINCA FPS DÜŞÜYOR

Merhaba. Laptopumdan monitöre hdmi 2.0 kablosuyla bağlantı sağladığımda görüntü geliyor ancak ufo testi yaptığımda görüntüde donmalar oluyor ve sync failure unable to vsync hatası alıyorum ayrıca fps düşüyor. Laptopum hp victus işlemcisi i5 13500 ekran kartı 4050 75w. Monitörüm viewsonic 240hz...
  5. TheWocean

RECENT DOSYASINA ERİŞME HATASI!

Merhaba win11 hp victus laptopumda her zaman yaptığım bir işlem vardı recent klasörünü çalıştır kısmından açıp içindekileri siliyordum ama son denediğimde şöyle bi hata aldım; Konum kullanılamıyor. X C:\Users\deniz\Recent erişilemiyor. Erişim engellendi...
  6. TheWocean

HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM ?

Merhaba, iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim nedenleriyle yazarsanız sevinirim.Bir de ekran kartım nvidia, bu monitörlerde adaptive sync var, gsync çalışır diye duymuştum bilgilendirir misiniz? Teşekkürler...
  7. TheWocean

İKİNCİ EL BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER?

Rx580 ekran kartı Amd ryzen 1600x işlemci Msi anakart modelini hatırlamıyorum Ram 16gb corsair Sıvı soğutması var corsair Ve kasa cooler masterın önde 3 fanı var Psu da corsair 500w Satmayı düşünüyorum ederi nedir arkadaşlar, teşekkürler...
  8. TheWocean

LG766QA TELEVİZYON KASMA SORUNU

LG766QA model televizyon aldık yaklaşık 6 ay önce, televizyonda aşırı derecede kasma sorunu var sadece web browse kısmında oluyor internetten film izlemeye çalışmak işkence gibi 10 dakikada filmi zar zor açabiliyorum. Ben bütçeye göre böyledir diye düşünmüştüm ama bir tanıdığımın evinde lgnin...
  9. TheWocean

HANGİ RTX 40 SERİSİ LAPTOP

https://www.hepsiburada.com/msi-thin-gf63-12ve-082xtr-intel-core-i5-12450h-8gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003YCW2P...
  10. TheWocean

Çözüldü✓ Msi Marka Laptop Alinir Mi

Arkadaşlar çok acil bakar mısınız msi laptop almak istiyorum teknik servisi vs türkiyede yeterli midir ram yükseltmesi yapıcam aldıktan sonra onun için soruyorum. 1680204371 laptop için 4050 mi daha iyi 3050ti mı
  11. TheWocean

Çözüldü✓ 25k Bütçe Laptop Öneri̇si̇

25k bütçem var. Laptop önerisi yapabilir misiniz? Hangi marka en iyi bununla ilgili de bilgi verebilirsiniz. Teknik servis, pc sorunları vs. bakımından...
  12. TheWocean

Çözüldü✓ Hangi Monitörü Almalıyım ?

Arkadaşlar merhaba model olarak değil de genel sormak istedim 1920x1080/240hz/düz/ips panel mi tercih etmeliyim yoksa 2560x1440/165hz/kavisli/va panel mi ikisinin avantajları dezavantajları nelerdir fiyat olarak sormuyorum zaten fiyatlar yakın birbirine. Teşekkürler İyi günler
  13. TheWocean

Çözüldü✓ Hangi Razer Mouse Almalıyım?

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-viper-8khz-gaming-mouse.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel https://www.vatanbilgisayar.com/razer-basilisk-v3-kablolu-mouse.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  14. TheWocean

Çözüldü✓ Gaming Gen Özelleştirdiğim Hazır PC

Gaming Gen sitesindeki fiyatlar çok ucuz olduğu için ordaki hazır sistemlerden birini özelleştirdim ve ortaya harika bi sistem çıktı f/p açısından da çok iyi ancak bu site hakkında bazı forumlarda şikayetler gördüm. Sormak istediklerim şu: Bu site güvenilir mi Gaming Gen den pc alınır mı...
  15. TheWocean

Çözüldü✓ RTX 4050 Çıkış Tarihi

Daha dün 4050 içeren laptoplar çıkış yaptı masaüstü bilgisayarlar için rtx 4050 ekran kartı ne zaman çıkış yapar bilen var mıdır?
  16. TheWocean

Çözüldü✓ Anakart ram mhz değerleri

DDR4 teknolojisindeki ramler en fazla 3600mhz desteklerken; MSI PRO B760M-E Intel B760 Soket 1700 DDR4 4800MHz (OC) M.2 Anakart ASUS PRIME B660M-K D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5333MHz (OC) M.2 Anakart GIGABYTE B760M DS3H Intel B760 Soket 1700 DDR4 5333MHz (OC) M.2 Anakart gibi anakartlar neden...
  17. TheWocean

Windows oem key nedir?

Pc toplama sitelerinde windows 11 fiyatı 2k 3k arası değişyor ancak bazı yerlerde 100 200 liraya windows 11 kodu alınabildiği yazıyor bu doğru mudur eğer doğruysa güvenilir mi ve bunu satan güvenilir site linki paylaşır mısınız teşekkürler.
  18. TheWocean

2. EL BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER

-NVIDIA GeForce GTX 1050 ekran kartı -8GB RAM -AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor işlemci -1TB HDD -225GB SSD -500W 80+ POWER SUPPLY -Windows10 Home Bilgisayarımın özellikleri bu şekilde kaç liraya satmalıyım veya kaç lira ederi vardır.
  19. TheWocean

Çözüldü✓ Ekran kartı markaları

Ben çok bilinmeyen (benim bilmediğim de denebilir) ekran kartı markalarını sorucaktım; Gainward Zotac Sapphire XFX bu markaların bazıları aynı model ekran kartlarından daha ucuz oluyor soracağım şu ki bu markalardan ekran kartı almak güvenli midir ucuzluğunun sebebi fan gücü mü soğutma sorunu mu...
  20. TheWocean

Çözüldü✓ Hangi güç değerindeki psu almalıyım?

i5 13400f 32gb 3600mhz ram 3060 12gb 1tb ssd Bu parçalara uygun psu değeri kaç Watt acaba aydınlatırsanız sevinirim.
Geri