Arama sonuçları: *

• Users: Duarte
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Öneri Hangi SSD'yi tavsiye edersiniz?

Herkese merhabalar. Sistemimde KC3000 1TB ssd mevcut ancak yetmediği için 2TB daha almayı düşünüyorum. Anakartım B550 Pro VDH ikinci SSD için kafamda şu şekilde (DRAM olduğu için) 6 tane SSD var; Kioxia Exceria G2, Kioxia Exceria Plus, Corsair Force MP510, HP EX950 M.2, Netac NV7000 SSD, Samsung...
  2. D

Yardım 200-250 TL mousepad önerisi

Hayırlı günler cümleten. @FronX ve @tamer oyunda hocalarımında da tavsiyesiyle Endgame Gear XM1R almış bulunmaktayım. Bu mouseu almışken bir de sıkıntı yaşamayım diye mousepad alayım dedim. Sadece mouse için olacak şekilde 40*35 veya 45*40 cm civarlarında bu fiyat bandında önereceğiniz mousepad...
  3. D

Yardım Endgame Gear XM1R kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

Merhabalar arkadaşlar. Mouse arayışındayım ve son olarak iki mouse arasında kaldım. Endgame Gear XM1R almayı düşünüyordum büyük oranda ama gerek TR forumlarında gerekse Reddit üzerinde yabancıların paylaşımlarında palm için pek iyi olmadığını söyleyenler olmuş. Palm şeklinde kullanan var mıdır...
  4. D

Yardım Redragon K509 veya Shiva512 kullananlar bakabilir mi?

Herkese hayırlı akşamlar. 1000 TL civarına kadar klavye ararken daha uyguna bunlar denk geldi. 900 civarında Razer Ornata ya da Cynosa serilerinden klavyelerde vardı ancak aralarında çok fazla kalite farkı yoksa o kadar çıkmayı düşünmüyorum. Ses ve kullanımı açısından hoşuma gitmediği için...
Geri