Arama sonuçları: *

• Users: DeusX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

PSU uyumluluğu ve önerisi

Elimde r7 350 Ekran Kartı Q9500 işlemci 4x2GB ram GA-EP35C-DS3R anakarta sahip bir bilgisayarım var. Bu sisteme uyumlu uygun fiyatlı bir 400-500w PSU almam gerekiyor fakat hangisinin girişleri uyumlu olur bilmiyorum Anakartın Ana sayfası
  2. D

Western Digital Dashboard / Sandisk SSD Dashboard Uygulaması SSD Görmüyor

Uygulamada seçili cihaz yok hatası alıyorum. Forumlarda araştırma yaptığımda sahte ürünlerde bu sorun olduğunu gördüm. Ürünü zincir marketten aldım yinede seri numarasını kontrol ettim bir sorun çıkmadı crystaldiskinfo'dan test ettim her şey düzgün, sorun SSD'de değil fakat nerede bilmiyorum
  3. D

Çözüldü✓ En Ucuz 350-400w Psu önerisi

Gigabyte GA-53P-35C-DS3R anakart ddr2 2gb x4 ram 250gb ssd q9500 işlemci rx 550 ekran kartlı sistem topluyorum (sadece ekran kartı ve psu kaldı) bana ucuz ve sağlam 350-400w bir psu önerebilir misiniz
  4. D

Çözüldü✓ Ekran Kartı Uyumluluğu Veya Tavsiyesi

Merhabalar Elimde Gigabyte GA-EP35C-DS3R Model Bir anakart var bu anakarta rx550 ekran kartı almayı düşünüyorum [linkteki] uyumlu olur mu veya aynı bütçeye uygun farklı bir ekran kartı önerebilir misiniz
  5. D

Çözüldü✓ ekran kartı ve işlemci tavsiyesi

Elimde GA-E35C-DS3R model anakart 8 gb ram 300w psu olan bir sistemim var. Bu sisteme valoda 100 fps ve üstü verebilecek bir ekran kartı + işlemci kombosuna ihtiyacım var bütçem az
  6. D

Çözüldü✓ çöp Sistemi yükseltme

sistem özellikleri Anakart Foxconn G31MXP 2 GB DDr2 ram Geforce 5600 1gb intel pentium E5200 300w güç kaynağı en ucuzundan bir sistem lazım (ikinci el ön planda) valo gibi oyunlarda 80-100 fps alabilen örneğin; bu sisteme uygun anakart modeli + ekran kartı modeli + ram modeli yazabilirseniz...
  7. D

Çözüldü✓ Elimdeki hurda PC ile valorant 100 fps nasıl alırım

Elimde hurda bir pc var sistem özellikleri Anakart Foxconn G31MXP 2 GB DDr2 ram Geforce 5600 1gb intel pentium E5200 300w güç kaynağı valoda 80-100 fps verebilecek en ucuzundan bir sistem lazım (ikinci el ön planda)
Geri