Arama sonuçları: *

1. R

Laptop servisleri hakkında

Arkadaşlar Lenovo, HP ya da Acer 3 tane laptop vaar kafamda servis olarak en iyisi hangisidir
  2. R

Öneri İki laptop arasında kaldım

Oyun için ve üniversitede de kullanacağım , performans ,batarya,ısınma önemli victusun sallanan ekranından korkuyorum performansi iyi ama uzun vadede hangisi daha çok götürür ve işime yarar...
  3. R

Öneri Cod warzone odaklı laptop seçimi

Ben son zamanlarda warzone oyunu çok ilgimi çekti şu 2 laptopgan seçeceğim laptobun hangisi warzone 2'de daha yüksek fps verir sadece bunu merak ediyorum çünkü warzone hem cpu hem gpu odaklı bir oyunmuş alttaki modellerden birinin işlemcisi daha iyi birinin gpu su ti yani daha iyi sizce...
  4. R

Asus tuf Acer nitro ikilemi

Uzun araştırmalar sonucunda 3 tane laptoba kadar listemi düşürdüm Asus Tuf 15 veya Acer nitro 5 alacağım fakat arada kaldiklarimda asuslarda ryzen 5 4600h + rtx 3050 ve 3050 ti var , Acerin nitro modeli ise İntelin 11. nesil i5 11400h işlemci ve rtx 3050 lik modeli. Amacım oyun oynamak (witcher...
  5. R

Öneri 15-16k arası oyun için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar ben lenovo ideapad3 almıştım lol vs oynamak için fakat güçlü değil ekranı kötü 15-16k arası güçlü bir laptop arıyorum 3 tane laptop buldum bütçeme uygun tavsiyelere açığım bir de galiba ryzen işlemci tercih etmek daha doğru multicore performansları daha iyi ve fps i artıyıror...
Geri