Arama sonuçları: *

• Users: Cuma Ali
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cuma Ali

windows 7 bitlocker nasıl kırılır

windows 7 bilgisayarımda format sonrası önemli yedeklerimin oldugu d diskimde bitlocker oldu bu durumu nasıl çözebilirim ?
  2. Cuma Ali

hangi kartı almalıyım

elimde intel skylake core 6500 işlemci var darbogaz yapmayacak ekran kartı önerir misiniz? NOT: bütçe önemli degil birden fazla seçenek verirseniz ben uygununu arasından seçebilirim
  3. Cuma Ali

hesaplarımla ilgili yardımcı olurmususuz?

3 adet google hesabım var ancak uzun süre bilgisayarımı açmadım ve ikisi senkronizasyonu kapatmış açmaya çalıştıgımda e posta şifre girdim ancak eski şu anda bozuk hatta tamir edilemiyecek durumdaki cihazlarımdan kod istiyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
  4. Cuma Ali

ekran kartı arıyorum

işlemci: ryzen 7 5800x darbogaz yapmicak en performanslı AMD ekran kartı hangisi
  5. Cuma Ali

gta 3 link bulamıyorum

eski oyunları oynayıp nostalji yaşamak istiyorum ancak hiçbiyerde gta 3 bulamadım link atarmısınız
  6. Cuma Ali

cat 6 kablo uzaklık sorunu

2 katlı evimizde odam modeme çok uzak ve kablo kirliligi olmaması için 20 mt civarı kablo döşemem lazım araya herhangi bir güçlendirici aparat takmam getekirmi yada takmazsan güçden veya verimlilikten kaybım olurmu? (wifi modülü önermenize gerek yok iyileri çok pahalı kötü olanlarda verimliligi...
  7. Cuma Ali

Çözüldü✓ rx6600- 5500 kombosuna hangi anakart yakışır

model belirtmedim siz söylerseniz sevinirim
Geri