Arama sonuçları: *

• Users: BLueSouL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Mobil legend oyun arkadaşı

Merhaba arkadaşlar akşamları stres atmak için bir kaç el oyun oynuyorum ama iyce sinir sahibi yapıyorlar. Zevkine gırgır şamata yapabileceğim birkaç arkadaş arıyorum çok profesyonel değilim uzun süredir bu oyunu oynuyorum ama dediğim gibi akşam dan akşma bir kaç el bazen 3 günde vs tabi güzel...
  2. B

Soundbar 2.198 Tl 🔥🔥

Tv için aldım ben fiyatı güzel düşünen varsa kaçırmasın bence Hepsiburada
  3. B

Cs-go kasalarını ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar yıllar önce steam hesabım soyulmuştu bir kaç oynadım sonra bıraktım şimdi tekrar bi bakayım dedim cs go kasaları duruyor toplam 65 kasa var bazılarının fotosunu atıcam bunları açmak mı mantıklı yoksa uğraşmayıp direk satayımmı bu arada kasa daha önce açmadım kasa anahtar...
  4. B

4060 lı laptop alınır mı? 30k

Hepsiburada nasıldır acaba kullanan varmı
  5. B

TT taahhütüm bitiyor devammı etmeliyim

2 yıldır 35 mbps tt kullanıyorum binanın altyapı desteği 65 mbps taahhüt yenilrrsem 50 mbps ilk 5 ay 350 yl kalan 10 ay 630 tl Modem hediyeli baika operatör varsa ona geçmek istiyorum ebde pc yok tv tablet ve telefonda kullanıyoruz ama çokda memnun değilim orta derece önerebileceğiniz servis...
  6. B

Laptop öneri güncell

Arkadaşlar bu laptop nasıl maksimum 15 k ya daha iyisi varımdır yada 15 e gerek yok 12 k ya buna benzer varmı taksitle alacağım için 2.ele bakmıyorum hiç Trendyol link
  7. B

Modem alıcam yardım lazım

50 megabit tt intert için uygun fiyatlı modem arıyorum pek anlamam yardımcı olabilirmisiniz wifi kullanılıyor çekim gücü iyi olması lazım şimdiden twşekkğr
  8. B

10k Sınırlı bütçe laptop önerisi

Merhaba 10k bütçe (kredi kartı) ile tablet alıcaktım dizi-film için ama bazı günlük işler için laptop daha mantıklı geldi ve satarkende kolay satarım bence ve tabletin kırılma ihtimali yüksek çünkü eve gelen çoluk çocuk oynamak isteyecek yok diyemem ama laptop öyle değil hp 255 g8 aklımda var...
  9. B

Çözüldü✓ Format atamıyorum çözümü bulamadım

Arkadaşlar fotmat atıyorum pc yeniden başlatılıyor ve tekrar dan format ekranı karşıma çıkıyor yardım edebilecek varmı acaba
  10. B

Tablet Önerisi İstiyorum

Bütçe 10-12k Dizi,Film ve kitap okuycam şarjı iyi olsun birde ekranı güzel olsun yardımınızı bekliyorum dostlar
  11. B

Wifi kısıtlama yapabilirmiyim?

Arkadaşlar oyun oynarken anlık ping oluyor internetim 35 mbps pc yi kablo ile bağlayıp wifiye sınır koymak istiyorum çünkü wifiye 3 telefon bir de tv bağlı internette teorik olarak var ama burda deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim işe yararmı bu taktik?
  12. B

Steam Doom Serisi Alınır Mı?

Arkadaşlar indirim varken bir oyun almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim açıkcası param yok ama kredi kartından alıcam fazla bütçem yok. Doom oyununun hangisi alınmalı sizce yada tüm serimi alınmalı veya başka önereceğiniz oyun varmı the wicther ,god of war (bu oyunu çok severim ps de...
  13. B

Steam indirimleri hakkında yardım

Arkadaşlar indirimler başlamışken oyun almak istiyorum ama aklıma takılan bişi var oyunu almadan dlc alsam oyunu oynayabilirmiyim ve dlc ler neden oyundan pahalı oluyor bunun nedeni oyun+dlc ücretimi ?
  14. B

Steam indirimleri başladı

Far cray 5 -60 tl Watch dog 2-105 tl Sizce hangi oyunu almalıyım
  15. B

Çözüldü✓ Universal serial bus driver sorunu

Bir çok yol denedim ama netten indirdiğim driver a yüklenecek sürücü bulunamadı diyor elle güncellemede
Geri