Arama sonuçları: *

• Users: dumanke
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Huawei imei kaydı yapılabilir mi ? pura 70 ultra

Yurtdışından Huawei Pura 70 Ultra cihaz almak istiyorum. Ama imei kaydı yapılabiliyor mu ? Yapılabilirse nasıl oluyo süreci öğrenmek istiyorum
  2. D

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 işlemcim için ucuz ve sorunsuz 240mm sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 5600 işlemcim için ucuz 240 mm sıvı soğutucu almak istiyorum ama bütçem kısıtlı önerilerinize açığım. Bütçem 1500 1600 TL.
  3. D

Yardım 500-600 TL Gaming mekanik klavye önerisi

Selam herkese 500-600 TL'ye kadar Gaming mekanik klavye almayı düşünüyorum var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
  4. D

Yardım Wifi adaptörüm 5ghz görmüyor

Selamlar herkese, Kingboss Ac1300 modeli olan bir tane wifi adaptörü aldım. Arada bir 5ghz görüyor ama genellikle görmüyor. İnternetim kablonet neden dolayı olabilir ? Bazı 5g leri görürken benimkini görmüyor yada görürsede arada görüyor.
  5. D

Yardım Kasaya Uygun İşlemci Soğutma

Merhaba herkese ASUS AP201 Prime case mATX kasam var, işlemcime uygun soğutma arıyorum ama emin olamadım sıvı soğutmamı almalıyım ya da kule tipi hava soğutma mı almalıyım? Sadece RAM'lerle işlemci çok yakın ondan dolayı hava kule tipi hava soğutucunun sığmama ihtimali var mıdır? Sistemim...
Geri