Arama sonuçları: *

• Users: JOHNSONN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Anakartın Ethernet Portu Çalışmıyor

Arkadaşlar yazlığa gidip geldim. O sırada kasayı bagajda getir götür yaptım ama hiçbir şekilde hasar almadı kasa bir yere değmedi bile. Her neyse, eve döndüm, Ethernet portu çalışmıyor. Yani turuncu ışık yanıyor. Hafif bir şekilde yeşil yanmıyor. Kabloyu taksam da takmasam da turuncu ışık...
  2. J

Gtx 1050 gereğinden fazla watt çekiyor

Normalde 75W çekmesi lazım. Bugün bilgisayarı açtım bir içimden FurMark yapmak geldi. Yaptığımda derecelerin 70'e dayandığını gördüm. Normalde Max 60 61 idi ve watt 101 102 arası seyrediyor. Ayrıca boşta %0 kullanırken MHz 1300'lerde.
  3. J

Çözüldü✓ İ3 4130 için gtx 1050 vs 1060?

Arkadaşlar selam işlemcim i3 4130 3.4 GHz 2 çekirdek 4 Threads. Şimdi olaya gelelim 1050 ile hiçbir şekilde darboğaz sorunu yok buraya kadar tamamız. 1060 ile 2.el olarak aralarında 100 TL fark var o da son fiyat olarak. Sizce hangisi alınmalı? Benim düşüncem 1050 almak ama derseniz 1060 al...
  4. J

Q8200+HD 7850 Sistemimde Oyunlarda "Out of Range" Hatası Alıyorum

Arkadaşlar Steam'den oyun ındırdım metro Redux 2033 oyuna giriyorum out of range deyip siyah ekranda kalıyor alt F4 çekince görüntü geliyor. Ama Steam'den streamer daily oyununu indirdim görüntü geldi bu sorunlar dün yoktu bugün işlemci değiştim Pentium E5200'den Quad Q8200'e geçtim ondan mıdır...
  5. J

Ets 2 oynarken gpu 0 kullanima düşüyor

Arkadaşlar selam sistemimde darbogaz mevcut lakin sistemde pentium e5200 overclock 3.50 ghz işlemci hd 7850 1 gb ekran karti var ama ets de ana menüde gpu kullanım 80 90 oyundayken max 50 ve fps araç kıpırdadıgi an drop girmeye başlıyor oyunu vulkan ile nasıl açabilirim
  6. J

Sandisk ssd 0 gb gozukuyor

Arkadaşlar elimde sandisk 128gb ssd mevcut biosta milpitas 6 gb olarak gozukuyor nasıl düzeltebilirim veya ölmüşmüdür?
  7. J

Gigabyte g41mt-d3 post ekranında yazılar geliyor

Arkadaşlar anakartı atesledigimde ekrana post ekranında ide yazıları ram felan geliyor bunun için logo yokmudur biosu kurcaladim ama bios logo için birsey bulamadım
  8. J

Çözüldü✓ Gigabyte g41mt-d3 anakarta format atamiyorum

Arkadaşlar selamlar anakartima bellek hazırladım rufustan mbr olarak ama belleği ilk sırada çalıştırmama rağmen okumuyor imleç yanıp sönüyor belleği başka bilgisayarda denedim sorunsuz çalışıyor
  9. J

Gigabyte G41mt-d3 Ram tavsiyesi

Arkadaşlar g41mt-d3 anakarta sahibim.4 gb ram arıyorum nasıl almalıyım? 2.el bakıyorum daha çok. Her ddr3 ram çalışırmı?
Geri