Arama sonuçları: *

• Users: imoras45
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. imoras45

ZENELESS ZONE ZERO İNDİRDİM YÜZDE 60 DA İKEN SİLDİM

ZENELESS ZONE ZERO İNDİRDİM YÜZDE 60 DA İKEN SİLDİM oyun 126gb ve benim 140gb bir yerim vardı ondan sonra depolama alanında 35 gb boş yazdı yeniden baslattım düzelmedi nedenini bilen varmı veya silmem gereken başka bir dosyamı var lütfen yardım edin bu arada oyunu epic games ten indirdim
  2. imoras45

VXE R1 SE MOUSE YAZILIMDA AYARLARI SIFIRLAMA

Merhabalar vxe r1 se mousemın yazılımında nasıl ayarları sıfırlayabilirim bilginiz varmı acil destek
  3. imoras45

VALORANT DPİ EŞİTLEME

Valorantta eskiden 400 dpi 0.7 sens kullanıyordum şimdi 800 dpi gectim arayüzün daha hızlı olması icin 400 dpi 0.7sen 800 dpi de kaca eşit?
  4. imoras45

Thrustmaster T300 debriyaj sorunu

geçen gece t300 le asettocorsa da gazlıyordum sonra vites degiştirmek için debriyaja bastım debriyaja bastığımda ilk önce çalışmadı sonra çalışdı fakat çalıştığında direksiyondan ding diye bir ses geldi direksiyon ve pedaller kendini kitledi yazılımını açtım orda da busefer direksiyonu...
  5. imoras45

nvidea denetim masası ekran kısmı gözükmüyor

nvidea denetim masası ekran kısmı gözükmüyor napabilirim
  6. imoras45

RX 6600 VE AMD RYZEN 53600 İÇİN HANGİ GÜÇ KAYNAĞINI TERCİH ETMELİYİM?

İŞLEMCİM RYZEN 53600 RX 6600 ALACAĞIM GÜÇ KAYNAĞI GEREKLİ SİZCE NE ALMALIYIM?
  7. imoras45

rampage fury x 7.1 mi daha iyi steel series arctis 1 mi daha iyi

arkadaşlar kulaklık almak istiyorum bu iki kulaklık arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz
  8. imoras45

Google reklam engelleyicim bulunmuyor ona rağmen sitelerde uyarı veriyor

Öncelikle merhabalar. Ben bir google chrome kullanıcısıyım ve google da reklam çıkan herhangi bir siteye girdiğimde bana reklam engelleyicini kapat diye bir uyarı geliyor. Fakat benim kullandığım herhangi bir reklam engelleyici yok bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba?
Geri