Arama sonuçları: *

• Users: xeths
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

arkadaşlar xdrive 15li plus - xdrive toryum - hawk gaming chair fab v4 arasında kaldım. bütçe 5500-6000 ₺. sizce hangisi iyi veya başka öneriniz var mı ?
  2. X

CAT6 kablo mu CAT7 mi

arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi. internet altyapım 65-70 mbpsye kadar destekliyor ama millenicom kullanıyorum 100mbps. 10 metrelik alıcam kabloyu. sizce cat7 mi cat6 mı tercih etmeliyim
  3. X

UYGUN FİYATLIEV İNTERNETİ ÖNERİSİ

arkadaşlar altyapım vdsl ve 70 mbite kadar destekliyor. uygun fiyatlı internet önerecek var mı ? taahhütsüz tercihimdir
  4. X

Kieslect Kr2 kullanan var mı

başlıkta da belirttiğim gibi kieslect kr2 kullanan var mı ? almayı düşünüyorum ama çok fazla videosu yok bilemedim
  5. X

Kieslect Ks2 vs Xiaomi Redmi Watch 4

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 2 akıllı saat arasında kaldım. iphone kullanıcısıyım. hangisi alınır sizce ? kullanan var mı?
  6. X

Kieslect KS2 akıllı saat

arkadaşlar kieslect ks2 almayı düşünüyorum. kullanan var mı nasıl bi saat
  7. X

Kieslect ks 2 vs Xiaomi redmi watch 4

arkadaşlar iphone 13 kullanıyorum. bu başlıktaki 2 saat arasında kaldım. sizce hangisi alınır ? xiaomi redmi watch 4 mü yoksa kieslect ks 2 mi ? kullanan var mı
  8. X

AKILLI SAATLERDEN HANGİSİ İYİ

selamlar. apple watch alternatifi bi saat arıyorum ve WIWU SW01 ve HK9 ultra buldum. bunlardan herhangi birini kullanan var mı kalitesi nasıl ?
  9. X

Wiwu SW01 akıllı saat kullanan var mı

arkadaşlar selam. başlıkta bahsettiğim wiwu sw01 ultra veya sw01 pro kullanan var mı ? almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde kullanıcı yorumu bulamadım
  10. X

AKILLI SAAT ÖNERİSİ VAR MI (APPLE WATCH ALTERNATİFİ)

arkadaşlar selam. bütçe 2000 tl civarı akıllı saat almayı düşünüyorum öneri var mı ? apple watch alternatifi bişey lazım iphone 13 kullanıyorum. xiaomi redmi watch baktım ama onda da mesaj bildirimlerinde emojiler kare olarak görünüyor o yüzden eledim. önerilere açığım
  11. X

WIWU SW01 ULTRA AKILLI SAAT

arkadaşlar selam. başlıkta bahsettiğim wiwu sw01 ultra veya sw01 pro kullanan var mı ? almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde kullanıcı yorumu bulamadım
  12. X

F/P OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİLERİ

ARKADAŞLAR 800-1000 TL BÜTÇE VAR F/P OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
  13. X

EA FC 24 SAHA RENGİ SOLUK

ARKADAŞLAR MERHABA. EA FC 24 PCDEN OYNUYORUM. SANTRADAN SONRA SAHA RENGİ SOLUKLAŞIYOR BİR SONRAKİ SANTRADA TEKRAR DÜZELİYOR. NEDEDİNİ BİLEN VAR MI ÇÖZÜM VARSA YARDIMINIZI BEKLİYORUM
  14. X

bluetooth usb adaptör önerisi

arkadaşlar masaüstü pcye Bluetooth kulaklık bağlamak için bluetooth usb adaptör alacağım önerisi olan var mı uygun fiyatlı f/p ürün önerisi olan
  15. X

poco x3 nfc miui 13 öneri

arkadaşlar poco x3 nfc global rom kullanıyorum. miui 12.5.7 şuan sürümüm. miui 13.0.1 yüklemeli miyim deneyimleyen varsa fikirlerini paylaşabilir
  16. X

poco x3 nfc android 11 kasma sorunu

arkadaşlar selam. poco x3 nfc miui 12.5.7 android sürümü 11 kullanıyorum. global rom. çoğu yerde herkes bu sürümden memnun kalmış çok akıcı falan diyolar. ama ben hiç akıcılık görmedim aksine güncelledikten sonra telefon kasmaya başladı anlamadığım halde pili fazla tüketiyor. güncellemeden sonra...
  17. X

100-250 tl arası klavye önerisi

arkadaşlar 100 -250 tl arası klavye bakıyorum bulamadım doğru düzgün önerisi olan var mı? çok fazla para vermek istemiyorum. nefes alma modlu olursa süper olur
  18. X

klavye önerisi olan var mı

arkadaşlar ışıklı gaming klavye almayı düşünüyorum var mı önerisi olan ? bütçe max 300-350. daha uyguna olursa kafi
  19. X

lenovo g24-20 ayarları

arkadaşlar Lenovo g24-20 monitörü bugün elime ulaştı kurdum. over mode var level 1 yaptım onu. başka önereceğiniz ayar var mı nelwr yapmam lazım
  20. X

pc kapalıyken mouse ışığı yanıyor

arkadaşlar pcyi kapatınca mouse ışığı yanmaya devam ediyor. ErP ayarı disabled olacak demişler bende zaten disabled olarak görünüyor. ne yapmam lazım ? anakartım asus prime h610m-k-d4
Geri