Arama sonuçları: *

• Users: soprano44
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

4060 ile cs2 de 30-60 fps alıyorum

Merhaba iyi günler 4060 ekran kartı ve i5 11400F işlemcim var fakat CS2 de 30-60 arası FPS alıyorum diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum sadece CS2 üzerinde yaşıyorum FPS sınırlayıcı yok dikey senk reflex vb her ayar ile oynadım yine düzelmiyor hatta silip yükledim fakat bir gelişme yok...
  2. S

Yardım max 1500 tl psu onerisi

max 1500tllik psu oneriniz var mi ekran kartim 4060 islemcim i5 11400f suan dusundugum psu https://amzn.eu/d/0g50Y3fB
  3. S

Yardım .............. .....

........................ ............a
  4. S

Bilgisayarım iyi olmasına rağmen windowsda kasıyor

Merhaba çok iyi olmasa bile çoğu oyunu sıkıntısız açtığım toplama kasamda windows kasıyor opera vs bile kasıyor drop yiyor takılıyo uzun süre. Oyunlarda çok olmasa bile bazen oluyor benim aklımda eski hdd hala bilgisayarımda olduğundan kasabilir geliyor ama emin değilim çünkü hersey ssdde kurulu...
  5. S

Bataryasi cikan scooter

merhaba ben gecen sene bi scooter aldim ve cok severek kullandim ama bataryasi yuzunden sattim yazligimda surup birakmak istiyorum fakat bataryalari 15-30 gun icinde sarj istiyor bu yuzden bataryasini cikartip evimde sarj edebilcegim scooteri birakabilcegim bir scooter modeli dusunuyorum...
  6. S

Windows 10 ses sorunu

Acer Nitro 5 AN515-58 laptop aldım fakat ses kısmı kapalı çarpı gösteriyor hiç bi türlü yapamadım
  7. S

Yardım Amd Ekran kartı alanlara oyun kampanyaları devam ediyor mu

Amd ekran kartı aldım 6000 serisi dead island vs diyor fakat bu geçerli mi hala veya alabilceğim başka oyun var mı ?
  8. S

Yardım rx6500 mi alinmi 1660 super mi

msi rx6500 xt mech karti amazonda indirime girmis 3619 tl ye inmis ben galax 1660super almayi dusunuyodum fiyati 4500 tl fakat galax ve teknobiyotik urunlerle sanirim cokta ilgilenmiyormus sikayetvar vs de gordugum kadariyla buda benim icin biraz kotu oldu alternatif kartlara bakiyorum o yuzden...
  9. S

Yardım Sıfır olarak satılan sistem çıkması ekran kartları

Ekran kartı arıyorum araştırırken bazı kişiler sıfır garantili a sitesinin sisteminden çıkma ekran kartı satıyor bunlar güvenli mi 900-1000tl için değer mi böyle almak kullanılmış olma ihtimalleri vs var mı
Geri