Arama sonuçları: *

• Users: EternalW
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Hangi Kulaklığı Almalıyım

Bir süredir araştırıyorum ve 3 kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ve nedeni bile birlikte yazarsanız sevinirim çok kararsız kaldım. SteelSeries Arctis 1 Wireless veya SteelSeries Arctis 1 Logitech G G335 Razer BlackShark V2 X HyperX Cloud Core Dts
  2. E

Kulaklık Önerisi Lazım

Bütçem en fazla 2000 olabilir. 2000TL'yi aşmayacak şekilde öncelikli olarak mikrofon kalitesi üst düzey olan kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
  3. E

Kaliteli Kulaklık Önerileri

Bütçem en fazla 2000 olabilir. 2000TL'yi aşmayacak şekilde öncelikli olarak mikrofon kalitesi üst düzey olan kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
  4. E

Yeni bilgisayar hakkında sorum var

Yeni alınan bilgisayarın windows sürümünü değiştirmek garantisinin sonlanmasına neden olur mu? Aldığım laptop windows 11 ve ben bunu 10'a düşürmek istiyorum.
  5. E

Windows 11 performans ayarları

İlk kez windows 11 kullanmaktayım. Windows 11 için performans ayarlarını arttıracak şeyler varsa söylermisiniz?
  6. E

Hangi laptopu almalıyım?

Neden almalıyım diğerlerinden farkı ne açıklarsanız sevinirim. https://www.teknosa.com/asus-tuf-gaming-a15-fx506lhbhn348-intel-core-i5-10300h-156-8gb-ram-512gb-ssd-gtx-1650-144-hz-fhd-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-785352435...
  7. E

Uygun fiyatlı laptop önerisi lazım

Apu masaüstü sistem tarzı bir laptop arıyorum. Fiyatı mümkünse 11-12bin’i aşmasın. R6 ve valorant tarzı oyunları oynayacağım için apu sistem tarzı istiyorum.
Geri