Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ soğutma olarak bu iş görürmü

işlemcim i3 12100f stok fan kullanıyorum şuanda ama yetmiyor bu soğutucuyu almayı düşünüyorum sizce alınır mı? https://www.tebilon.com/deepcool-ak400-zero-dark-islemci-sogutucu/
  2. E

çizim tasarım için laptop önerisi

arkadaşlar max 30-33k laptop önerilerinizi bekliyorum herhangi bir fikrim yok çizim bilgisayarları hakkında
  3. E

İşlemcim aşırı ısınıyor

arkadaşlar işlemcim 12100f stock fan kullanmaktayım bilgisayarı aldıktan 8 ay sonra bu sorun oluştu oyunlarda direk 100 dereceyi görüyor termal macundandır diye düşündüm ve değiştirdim fakat hiçbir değişiklik olmadı sizce nedeni nedir bu kadar ısınmasının opera bile açıkken 80 dereceleri görüyor
  4. E

Çözüldü✓ 900tl civarı klavye önerisi

arkadaşlar 900tl bandında red switch mekanik rgb klavye alıcam karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum.
  5. E

Çözüldü✓ Razer Viper Mini mi? yoksa SteelSeries Rival 3 mü?

Sizce viper mini mi almalıyım rival 3 mü çok arada kaldım oyunlarda hangisinde daha iyi performans alırım sizce?
  6. E

Çözüldü✓ 240 Hz monitör için tavsiye istiyorum

Merhabalar elimde işlemci i3 12100f ve ekran kartı rtx 3060 12gb oc var. 240 hz monitör alıcam ama karar veremedim bütçe çok aşmaması dileğiyle tavsiyelerinizi bekliyorum. birde g sync teknolojisi olursa sevinirim.
Geri