Arama sonuçları: *

• Users: furkan2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

12 volt girişine rgb bağlanırmı?

Arkadaşlar anakartta bir D-LED ARGB portu bir de LED-C portu var. Ben D-LED'i kullanıyorum kasa fanı için fakat sıvı soğutma RGB ışıkları için yer yok. Bu LED-C portuna bağlarsam çalışır mı? 1702054062 hocam @crazyreign bi bakarmısınız?
  2. F

Gigabyte B650M DS3H anakart RGB portu nasıl kullanılır?

Arkadaşlar anakartta bir D-LED ARGB portu bir de LED-C portu var. Ben D-LED'i kullanıyorum kasa fanı için fakat sıvı soğutma RGB ışıkları için yer yok. Bu LED-C portuna bağlarsam çalışır mı?
  3. F

anakarta 3 fan bağlanır mı?

arkadaşlar anakartım gigabyte b650m ds3h , bi tane fan girişi yeri boş oraya 3 fan taksam çoklayıcı ile 4 pinli fanlardan bi sorun olur mu ?
  4. F

Gigabyte B650M DS3H ARGB bağlantısı nasıl yapılır?

Arkadaşlar anakartım Gigabyte B650M DS3H, bir tane ARGB portu var. Kasada kontrolcü yok kasada ise 3 tane ARGB fan var ve bir de sıvı soğutmanın 3 tane ARGB kablosu var. Yani 6 tane ARGB kablosu var. Ben şimdi bunları çoklayıcı ile anakarta takarsam bir sorun olur mu?
  5. F

Anakarta çoklayıcı takılır mı

Arkadaşlar anakartım B650M DS3H, sorum ise anakartta 1 adet fan yeri kaldı o fan yerıne 4 adet fan takarsam sorun olur mu? Çoklayıcı ile.
  6. F

Gigabyte b650m ds3h bios pili nasıl çıkarılır

Gigabyte b650m ds3h bios pili nasıl çıkarılır
  7. F

teknobiyotikten işlemci alınır mı ?

Arkadaşlar Teknobiyotik'ten AMD Ryzen 5 7500F işlemci alacağım en uygun orada, fansız olarak alacağım ama bu siteden hiç alışveriş yapmadım. Bir de Amazon'da da satılıyor ama satıcı yine Teknobiyotik sizce Amazon'dan alıp Amazon'u dahil mi etmeliyim olaya?
  8. F

MSI MAG A750GL ile MPG A750GF arasındaki fark nedir?

MSI MAG A750GL ile MPG A750GF arasındaki fark nedir?, Selam arkadaşlar, bu linkteki PSU'ların arasında ne farklar var? Hangisi daha sessiz ve verimlidir ben pek anlayamadım. 2'si arasında gidip geliyorum. Linkler 1.=MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri...
  9. F

Corsair 3000D ARGB kasaya MSI MAG PSU sığar mı?

Corsair 3000D ARGB kasaya MSI MAG PSU sığar mı? Bu psu sığar mı dostlar ?https://cdn.vatanbilgisayar.com/Upload/PRODUCT/msi/thumb/139772-2_large.jpg
  10. F

i5 3470 Sisteme RTX 4060 takılır mı?

i5 3470 Sistemim var dostlar 4060 ekran kartım yeni geldi , işlemcim hala gelmedi .test için ekran kartını taksam yanma,arıza bişe olur mu ? Darboğaz olcak bunu biliyorum ama yanma filan olurmu ?
  11. F

Steam Atölye takipçileri nasıl görünür?

Merhaba ETS 2 oyunu için bir mod yaptım ve Steam atölyesine de ekledim ve 15 kişi abone olmuş ve takipçi sayım da artmış fakat ben abone olanları nasıl görebilirim? Yani kimler hangi insanlar abone olmuş nasıl öğrenebilirim?
  12. F

Steam dijital hediye kartı ile 5 $ kısıtlaması kalkar mı ?

Arkadaşlar steam üzerinden bi arkadaşım kendisi (steam dijital hediye kartı) atcak bana yaklaşık 200 tl ve bende bu parayı kendi hesabımda harcayarak 5 $ kısıtlamasını kaldırabilirmiyim ?
Geri