Arama sonuçları: *

• Users: oasis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

40 k sistem önerisi

40 k ya ddr5 bir kasa istiyorum. ram 32 gb olursa güzel olur. Bu tarz önerebilceğiniz bi sistem varmı ?
  2. O

17 k ya laptop öneri

17 k bütçe ile cs ve valo oynuyabileceğim bir laptop önerebilir misiniz?.
  3. O

Sizce bu fiyata alınır mı? ?

Bütçem maksimmum 17 k bu fiyata alınır mı? sizce. Valo - Cs oynatsa yeterli. https://www.teknosa.com/monster-huma-h4-v51-intel-core-i5-1235u-141-16-gb-ram-500-gb-ssd-fhd-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-786284440
  4. O

15K Bütçe ile laptop öneri

İyi forumlar arkadaşlar. Maksimum 15k bütçe ile valo oynatabilecek ve üniversitede işimi görücek bir bilgisayar arıyorum.
  5. O

bu fiyata alınır mı ?

bütçem maksimum 25k hem üni için hemde oyun için almak istyiyorum sizce bu fiyata nasıl veya bu fiyata daha iyileri varsa önerirseniz çok iyi olur...
  6. O

Üniversite için 20 - 23k laptop öneri

Bilgisayar programcılığı kazandım ve ay sonu üniye gidicem buyüzden hem bana oyun oyantıcak hemde üniversitede işimi görücek bir lptop arıyorum. bütçem 23k
  7. O

Üniversite için 20 - 23k laptop öneri

Bilgisayar programcılığı kazandım ve ay sonu üniye gidicem buyüzden hem bana oyun oyantıcak hemde üniversitede işimi görücek bir lptop arıyorum. bütçem 23k
  8. O

25 - 30 k bütçe ile laptop önerisi

Bütçem 25 30 k her işimi görücek laptop önerisi verebilirmisiniz
  9. O

25 - 30 k bütçe Laptop tavsiyesi

Herkese iyi akşamlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi 25 ile 30 k arası bütçe her işime yarayacak bir laptop arıyorum şuan piyasadakiş en iyi hangisidir ?
  10. O

25 - 30 k bütçe Laptop tavsiyesi

Herkese iyi akşamlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi 25 ile 30 k arası bütçe her işime yarayacak bir laptop arıyorum şuan piyasadakiş en iyi hangisidir ?
  11. O

12 - 14k arası toplama hazır sistem öneri

Agalar ilk olarak herkese iyi akşamlar. Başlıktada gördüğünüz gibi bütçem 12 - 14k şuan piyasadan güzel bi sistem önerirseniz sevinirim.
  12. O

hozzt.com güvenilir mi?

Agalar merhaba web hosting satın alıcam ve bütçem kısıtlı araştırma yaparken hozzt şirketine denk geldim şuan 15. yılları olduğu için 50% indirim varmış ama pek güvenemedim daha önceden adını hiç duymamıştım. Daha önce ordan hizmet alan varsa müşteri hizmetleriyle ilgili filan bilgi verirse...
  13. O

Csgo.exe yanıt vermiyor

Agalar merhaba, csgo da basit eğlence girerken bazen rekoda da yapıyor map yüklenme kısmında takılıyor açılmasını 3 dk filan beklemem gerekiyor mouse a tıklayıncada csgo.exe yanıt vermiyor diyor. Aşırı sinir bozucu bir şey pc yi formatladım hala devam ediyor. bilgisayar ; Rx 6650 xt Ryzen 5...
  14. O

13k bütçe oyuncu kasası öneri

Herkese iyi akşamlar 13k bütçem var güzel bi sistem önerebilir misiniz? ?
  15. O

İşlemci Soğutma + Overclock Yardım!

İşlemcim yük altında 90 derecede çalışıyor. İşlemcinin ısısını düşürüp Overclock yapmak istiyorum. Ekran kartım 6600XT İşlemci i7 4770K Sistemi yükseltecek parayı maalesef toparlayamadım darboğaz yapıyor Nasıl ısıyı düşürüp overclock yapabilirim yardımcı olur musunuz :(
  16. O

İşlemci Soğutma + Overclock Yardım!

İşlemcim yük altında 90 derecede çalışıyor. İşlemcinin ısısını düşürüp Overclock yapmak istiyorum. Ekran kartım 6600XT İşlemci i7 4770K Sistemi yükseltecek parayı maalesef toparlayamadım darboğaz yapıyor Nasıl ısıyı düşürüp overclock yapabilirim yardımcı olur musunuz :(
  17. O

Windows 11 ürün anahtarı

Agalar iyi akşamlar. Windows 11 i etkinleştirmem lazımda bu internette satılanlar orjinalmi ? eğer güvendiğiniz bir yer varsa link atarsanız sevinirim
  18. O

Valorant csgo fps sorunu

Yeni hazır sistem aldım. Ama bu sitemde valo veya cs de düşük fps alıyorum. Valoda bi çatışmaya filan girdiğimde minumum 200 e kadar düşüyor maximum da 350 görüyor ama etrafımda kimse olmadığında Cs de minumum 200 maximum da 330 filan alıyorum Özellikleri : Xfx rx 6650 xt 2x8gb 3600 mhz...
  19. O

Beklediğimden daha düşük FPS

Agalar yeni hazır sistem aldım sistemi almadan önce baya bi game test izledim izlediğim testlerde valoda ortalama 359 fps filan alıyorlardı ben pc yi aldım pc bi geldi oetalama 250 fps sizce bunun sebebi nedir ? xfx Rx 6650 xt Amd ryzen 5 5500 Goodram 2x8gb 3600 mhz ram Not: daha monitörüm...
  20. O

PcKolik sipariş yardım

Dün Pckolikten sistem aldım mağazadan teslim almayı seçtim. Şuanda sipariş durumunda "Kargo için hazırlanıyor" yazıyor. Sizce yarın mağazasına gitsem alabilirmiyim uzak bide boş yere git gel yapmak istemiyorum. Oraya gittiğimde sistem hazır değilse hemen hazırlayabilirlermi acaba boşuna gitmek...
Geri