Arama sonuçları: *

• Users: ByMorphy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Rtx4070 ti aero ekrankartı ve 360mm sıvı soğutucu bu kasaya uyarmı

kendime ilk defa pc topluyorum bu konularda pek iyi değilim. ana kart, sıvı soğutucu, ekran kartı ve başka bir bilgisayar kasasını aldın ama sıvı soğutucu kasaya sığmadığın dan kasayı geri verecem. listedeki ekipmanları alsam iyi mi kasaya uyarmı yada şunun yerine şunu al dediğiniz bir şey varmı...
  2. B

Bilgisayar sesini discorda nasıl verilir

youtube dan açtığım müziği dc deki arkadaşım duymuyor . nasıl onunda duymasını sağlayabilirim
  3. B

Skyrim hesap girişi yapamıyorum

Büyük umutlarla skyrim aldım ve bir kaç mod yükledim. Türkçe yamayı aktifleştirmek için bethesda hesabıma girmem gerekiyormuş. ilk başta @ işaretini yapamadığım için giremiyordum sonradan klavyeyi ingilizce yapınca hesap ismini ve şifresini girmem gereken yere geldim gerekli bilgileri girdikten...
  4. B

Yardım msi ın iki modeli arasında kaldım hangisini almalıyım sizce

Msi Katana i7 12.nesil rtx3070 17inç lik bir laptopa sahibim. tek monitör yetmediği için 2. bir monitör almak istiyorum. geçenlerde yine bu forumda sizlere danıştım ve nerdeyse MSI ın bir modeline karar kılmıştım . bugün tekrardan ürünü incelerken aralarında 1000tl fark oynayan bi farklı...
  5. B

MSI G274QPF 2K 27inc alınır mı?

Msı katana serisi i7+rtx3070 li laptopum var 9000 lira bütçeyle 2. bir monitör almak istiyorum bunun için MSI ın G274QPF 2K 27inc monitörünü tercih etmelimiyim ?
  6. B

Yardım rtx laptop için monitör tavsiye edermisiniz

rtx laptobumla kullanmak icin monitör almak istiyorum ama monitorlerden pek anlamiyorum. hem ekran kalitesi iyi olsun oyunlar oynarken film vs izlerken atmosferi yakalayayım hemde 144fps altı olmasın istiyorum sizce ne almalıyım? bir kaçtane rasgele birşekilde benim bulduğum monitörler...
  7. B

rtx 3070 li msi laptop için monitör tavsiyesi

rtx3070 li msi laptopa sahibim ikinci ekrana ihtiyaç duyduğumdan monitör almak istiyorum ama ne alacağımı ve uyumlu olup olmadığını bilmiyorum fiyat olarak çok fazla vermek istemiyorum taş çatlasa verebileceğimde 7k
  8. B

Laptopum boştayken ısnıyor

1 seneden uzun süredir MSİ gf66 11ug kullanıyorum son 2 gündür laptopum aşırı ısınıyor. sadece operada gezinmeme rağmen cpu da 90 gpu da 45 derceyi gördüm az önce bunun sebebi ne olabilir daha önce bu kadar ıınmıyordu yakın zaman da nexusmod dan mod indirdim acaba arada yanlışlıkla virüslü...
  9. B

Yardım Skyrim nasıl modlanacağını bilmiyorum

Xbox (Microsoft) indiriminde skyrim se aldım. ilk defa oynayacağım için iyi grafiklerle ve Türkçe oynamak istedim ama hangi modları yüklemeliyim, nasıl yükleyebilirim gibi soruların cevabını bilmiyorum bana yardımcı olabilecek varmı not: yt de 300mod syrim diye bir video buldum wabbajack den...
  10. B

Yardım Gen 3 ssd yerine Gen 4 takılırmı

MSI katana GF66 11UG modelini kullanıyorum ssd si yeterli olmadığı için 2. bir ssd almayı planlıyorum şuan hali hazırda gen3 ssdim var ben gen4 bir ssd alırsam herhangi bi sorun yaşarmıyım (bulduğum ssd) *WD SN580 Gen4 Okuma 4150mb - yazma 4150mb m2 ssd*
  11. B

Yardım Bluetooth kulak üstü kulaklık

Başlıkta belirttiğim gibi bluetooth kulak üstü oyuncu kulaklığı almak istiyorum. benn kendi bütçeme göre bir kaç tane buldum bulduklarım arasında kararsız kaldım siz olsanız hangisini alırdınız...
Geri