Arama sonuçları: *

• Users: Mousakfa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mousakfa

Nays ten midasa para atılıyormu

Arkadaşlar nays karttan midas hesabına para aktarılıyor mu,yapan var mı?
  2. Mousakfa

Lapierre bisiklet kullanan var mı

Arkadaşlar merhaba lapierre edge 3.7 bisiklet alacağım öneriri misiniz 17.500₺
  3. Mousakfa

Eve oto ses sistemi kurmak

Arkadaşlar selamlar herkese evimde şuan 2 adet pionner 6976s var bunları masaüstü hoparlöre bağlı kullanıyordum ama şuan pionner set yapmak istedim ve pionner gmx 404 amfi aldım yani şuan elimde olan parçalar kısaca şunlar: -pionner gmx 404 amfi -pionner ts-a 6976s -pionner ts s20(almadım...
  4. Mousakfa

Eski seri Hoparlör için öneri

Merhaba arkadaşlar iyi günler.Elimde babamın eskiden Şahininden söktüğü 2 adet pionner ts-a 6976 var.Bunları evde tahtanın içine yapıyorlar,ondan yapmam lazım ama hiçbir bilgim yok.Amacım kaliteli ses elde etmek.Amfi vs neler almalıyım bilgi verebilir misiniz?
  5. Mousakfa

AMD Ryzen 5 5600 | Powercolor RX 7600 8 GB hazır sistem 17.999₺

AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 7600 8 GB https://www.incehesap.com/alert-hazir-sistem-fiyati-51682/
  6. Mousakfa

(outlet)Cosori Premium XXL Airfryer 5.5 lt Yağsız Siyah Fritöz 2667₺

Ürün güzel tek sıkıntısı ptt avm'de satılıyor olması Link
  7. Mousakfa

Call of duty Mw3 girecekken sistem çöküyor

Merhabalar arkadaşlar dün ryzen 5 5600x'i bilgisayarıma taktım ve bilgisayarı sıfırladım. bugün ise mw3 e tam girecekken sistem direkt çöküyor anlamadığım şekilde daha önce de hiç oynamamıştım bu oyunuyardımcı olabilecek var mı?Video
  8. Mousakfa

10.000 TL'ye televizyon önerisi

Selamlar arkadaşlar odama yeni televizyon alacağım 10.000 tl bütçem var,bu 12-13000 TL'ye kadar yükselebilir benim için önemli olan ekran boyutunun büyük olması önerilerinizi alabilir miyim?
  9. Mousakfa

Bilgisayar görüntü vermiyor

Merhaba iyi günler çarşamba günü termal macun değişim yapmıştım.(Bununla alakalı olduğunu sanmıyorum). sonrasında cuma günü ilk olarak dp kablo videodaki gibi yapmaya başladı.hdmi ile çalışıyordu.sorunun driverlerde olduğunu düşünüp ddu ile amd driverini sildim ve sonrasında tamamen görüntü...
  10. Mousakfa

2000tlye akıllı saat önerisi

Bütçe 2000 tl hem şık hemde spor bir saat arıyorum.
Geri