Arama sonuçları: *

• Users: !Pablo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Yardım Monster Abra A5 V20.2.2 İşlemci Sıcaklık Problemi

Format attım tüm ayarları baştan sona yaptım. Ancak işlemci aniden kullanım yüzdesi az olsa dahi aniden 70 dereceye çıkıyor iniyor sonra tekrar çıkıyor iniyor falan. Oyun oynarkende 94 dereceleri görüyor 88-94 derece aralarını görüyor. Oyun ekran kartını kullanmasına rağmen ekran kartı kullanımı...
  2. P

Öneri Modlanabilir Klavye önerisi

Bütçe 2k Ses olarak tok ve creamy, Anti-Ghosting olmalı. Oyun + Kod yazmak için kullanacağım. Red Switch düşünüyorum. Sonrasında kendim ses yalıtımı vb. yapacağım. Bu Klavye güzel modlanabilir sade duruyor sizce alınır mı ...
  3. P

Öneri Beyaz Türkçe Q klavye önerisi bütçe fark etmez

Beyaz Türkçe Q klavye önerisi bütçe fark etmez
  4. P

Windows'ta korece görünmüyor

Aşağıda belirttiğim gibi görünüyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
  5. P

Öneri f/p Bluetooht adaptör önerisi

JBL kulaklık kullanıyorum fakat bluetoothlu bilgisayarda kullanmak için adaptör alıcam önerilerinizi bekliyorum. Çok fazla bütçem yok sadece şarkı vb dinlemek için.
  6. P

Öneri İşlemci için Termal macun önerebilir misiniz ? 4 Yıldır yenilemiyorum.

4 Yıldır yenilemiyorum sıcaklıklar +90 üzeri
  7. P

Philips oneblade tıraş makinesi alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/philips-qp282410-oneblade-yz-ve-vcut-ekilendirici-p-HBCV00004A3FIC?url_src=and-product-detail Bu ürün sizce alınır mı kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.(sıfıra yakın alması şart)
  8. P

Öneri 480-512gb Sata 3.0 SSD önerisi verir misiniz ?

Not:Anakartım m2 ssd desteklemiyor sadece sata destekliyor.
  9. P

Öneri En iyi özellikli telefon hangisi ?

Telefon alacağım piyasadan araştırmalarıma göre telefonları seçtim sizce hangisini almalıyım ?
  10. P

Çözüldü✓ Monitörde sticker eksik iade olur mu?

Hepsiburada dan aldığım monitörü iade edicem fakat stickerı bulamıyorum iade yapabilir miyim ?
  11. P

3500TL max 4500TL 7.1 dışarıda kullanabileceğim kulaklık önerisi

bluetooth lu 7.1 özelliğe sahip kulaklık arıyorum kablosuz + kablolu
Geri