Arama sonuçları: *

• Users: YØNDAİME
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YØNDAİME

Black ops 6 mı mw3 mü

black ops 6 mı alayım modern warfare 3 mü sadece online ı için alıcam hangisinde daha fazla mod var ve daha eğlenceli takılmalık
  2. YØNDAİME

Mediamarkt taksit faizi kaç tl olur tahmini

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-mg6j4tua-iphone-17-256gb-akilli-telefon-siyah-1249221.html iphone 17 alacağım mediamarkt tan 5 veya 6 ay taksit yapsam kaç tl faiz koyar üstüne
  3. YØNDAİME

Okula diyete yönelik ne hazırlayabilirim?

2 3 ayda yaklaşık 9 kilo verdim diyet + evde sporla sabahları kahvaltı yapamadığım için diyetim bozuluyor ama sabah yemezsem olmuyor 9.30 tam 15:30 a kadar aç kalıyorum sadece su okula meyveli yulaf falan hazırlasam yanınada protein bar haftanın 2 3 günü böyle yapsam diyete ve spora yardımcı...
  4. YØNDAİME

RDR2 depth of field nasıl kapatılır?

ekranın köşeleri sipsiyah oyuna odaklanamıyorum böyle hiçbirşey gözükmüyor bu lanet ayarı nasıl kapatırım
  5. YØNDAİME

MMA mi gitmeliyim fitness mı

çok kararsızım hangisine gitsem mma abimin antrenör olduğu salona gideceğim yada macone a gideceğim sizce hangisine gitmek daha iyi olur vücut yapmak istiyorum ama mma de öğrenmek istiyorum yaş 17 boy 1.85 kilo 92 sizce ne yapmalıyım
  6. YØNDAİME

Büyük ele mouse önerisi

elim biraz fazla buyuk mouselar kucucuk kalıyor büyük mouse öneriniz varmıdır güzel clicklerini hissedebileceğim böyle kablolu kablosuz farketmez
  7. YØNDAİME

Discord ödeme yöntemi onaylanmıyor

nitro alamıyorum internetten vpn açıpta denedim olmadı nasıl alacağım?
  8. YØNDAİME

Itemsatış fazladan para çekti yardım edın

ilk bakiye yükleme işlemimde iptal oldu ama parayı çekti geçen hafta cuma atmıştım hala gelmedi gpay e de mail attım dönüş yapmadılar nasıl alacağım paramı
  9. YØNDAİME

Item satış fazladan para kesti

işbankası hesabımdan para yüklemeye çalıştım siteye bazen bug oluyor uygulamada kod 2.kez gönderdiğinde oluyor girdim kodu işleminiz iptal edildi dedi ama paramı kesti ve bakiyemdede yok şuan ne yapmam lazım
  10. YØNDAİME

Protein tozu lazımmı?

17 ye giricem sporu evde yapıyorum 4 5 aydır yapıyorum hiçbir gelişme yok neredeyse proteini iyi almıyorum diyemi? sizce protein tozu almalımıyım gelişmek için
  11. YØNDAİME

Thermo burner zararlımı?

16 yaşındayım 17 ye gireceğim yaklaşık 3 4 aydır spor yapıyorum fakat evde yaptığım için pek etkili olmuyor thermo burner almayı düşünüyorum bende çok fazla ödem ve su var yakmamda yardımcı olurmu zararı olmaz değilmi
  12. YØNDAİME

Iş bankası yanlış maille hesap açma

ilk imza hesabı için şubeye gittim açtım kadın 1 harfi yanlış girdi şimdi değiştirdim fakat böyle diyor hesabım kapanacakmı ne yapmam lazım
  13. YØNDAİME

Iş bankası yanlış maille hesap açma

ilk imza hesabı için şubeye gittim açtım kadın 1 harfi yanlış girdi şimdi değiştirdim fakat böyle diyor hesabım kapanacakmı ne yapmam lazım
  14. YØNDAİME

Valorant lobide ping gözüküyor

lobide sürekli ping gözüküyor ve sesim adamlara slow motion şekilde gidiyor ama oyun içi pingim 10 veya 5 felan düzgün gözüküyor bu sırunu nasıl düzeltebilirim
  15. YØNDAİME

Iş cep ilk imza kartı nasıl aktifleştirilir?

kartım elime ulaştı fakat işlem yapamıyorum işcep te de gözükmüyor nasıl aktifleştireceğim
  16. YØNDAİME

Arc raiders key için site önerisi

arc raiders key alacağım güvenli bir cs key sitesi önerir misiniz?
  17. YØNDAİME

18 yaş altı için kart önerisi

iyzico açtım kendi kartım olmadan para atamıyorum ayrıyeten epic games de geçmiyor nays açtım 18 yaş altıyım diye iş bankası hesabı açamıyorum + steam epic gameste geçmiyor bana oyun platformlarında ve yurtdışında geçen başka karttan para yükleyip eft havale alabildiğim para gönderebildiğim...
  18. YØNDAİME

Sizce hangi mouse u almalıyım?

https://amzn.eu/d/2n20wCO https://amzn.eu/d/elZt2wx bu 2 mouse dan hangisini almalıyım hangisi daha iyi
  19. YØNDAİME

Iyzico EFT/HAVALE sorunu

kendime iş bankasından para attım eft havale ne zaman gelir daha yeni kart açtım sanal kartta 5 dk da geliyordu
  20. YØNDAİME

Valorant ses ağır çekimde gidiyor

valorant ses ağır çekimde gidiyor yavaş gidiyor böyle sesim oyun içi nasıl düzeltebilirim
Geri