Arama sonuçları: *

• Users: emre3412
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Last Of Us Xeon X3440 ile çalışır mı ?

İşlemci : Xeon X3440 3.4 GHZ (OC) Ekran kartı : RX 6400 Ram : 8+4 12 GB Steamden The Last Of Us'ı indirdim. Fakat oyun açılmak bir yana dursun, cmd açmaktan ileriye gidemedi. Dosyalar içinde Error video benzeri bir programa tıkladım. Program bana net core yüklü değil hatası verdi. (defalarca...
  2. E

XEON X3440 THE LAST OF US DESTEKLER Mİ ?

İşlemci : Xeon X3440 3.4 GHZ (OC) Ekran kartı : RX 6400 Ram : 8+4 12 GB Steamden The Last Of Us'ı indirdim. Fakat oyun açılmak bir yana dursun, cmd açmaktan ileriye gidemedi. Dosyalar içinde Error video benzeri bir programa tıkladım. Program bana net core yüklü değil hatası verdi. (defalarca...
  3. E

Albea 1.4 Fire Dynamic Hakkında

Albea 1.4 fire dynamic 77 HP motorda bir arkadaş yağ yakma problemi var dedi. Bu motor nasıldır ve alınır mı ?
  4. E

RDR 2 Yükleme Ekranında Kapanıyor Sorunu

Bu sorun bildiğim kadarıyla işlemcinin oyunla uyumlu olmamasından kaynaklanıyor (Xeon , pentium vb. ) . Bende q6600 vardı ve bu sorunum linkteki çözümle çözüldü . Dosyaları uygularken değiştirdiğiniz dosyaların yedeğini almanızı öneririm . Bu yama yeni bir işlemciye geçerseniz oyunun düzgün...
Geri