Arama sonuçları: *

• Users: !Umut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. !Umut

Yardım Monitör oc denemesi sonucu açılmıyor acil

Başlıkta ki gibi CRU programıyla oc denedim 75 hz sonrasında reddedip geri 60hz atadı PC restledim ve sorun yoktu CRU programını silmeden önce oluşturduğum çözünürlüğü kaldırmak için delete all yaptım ve restart attı PC siyah ekranda kalıyor arkadan açılıyor. Fn+ f2 ile bios açılmıyor ek bir...
  2. !Umut

Yardım Bu laptop lol valorant açar mı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-sifir-gibi-acer-i3-10.nesil-256-ssd-full-hd-ekran-1082928523/detay/ 5500TLye almayı düşünüyorum lol ve valorant oynatır mı ?
  3. !Umut

2.el laptop alacağım hangisi daha iyi

Sahibindenden biraz araştırma yaptım bütçeme uygun olanları listeledim Dizi film ve Lol felan oynamak için alıcam Listem; https://shbd.io/s/yMk7wjCy Bugün bir tanesini alıcam sizce hangisi en mantıklısı bütçe Max 6000
  4. !Umut

Öneri 2.EL LAPTOP - NASIL ?

amacım dizi-film izlemek / Oyun olarak lol valorant tarzı hafif oyunlar oynatacak laptoplar. Ortalama 5K laptop için bütçem var Ankarada yaşıyorum Ankara dışı almayı düşünmüyorum. Şu iki laptop denk geldi araştırırken sizce nasıl ...
  5. !Umut

İntel sistem topladım nasıl ?

Anakart : Asus Prime H410M-F İşlemci: Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Ramler 8x2: Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 CMK8GX4M1E3200C16 Ram Bilgisayarın temeli bu şekilde sistem tabanı uyumlu mu ? ve bir kaç tavsiye PSU-E.KARTI elimde ki sistemi satıp toplayacağım...
  6. !Umut

Sistemi ilana koydum ederi doğru mu ?

İlan fiyatı: 7000 Gelen teklif: ortalama 6500-6000 civarı sistem; Ryzen 5 2600 msi gtx 1060 3gb 8x2 corsair vegance 3000mhz ram 500hb hdd 250gb ssd 256gb nvm ssd gigabyte b450m-h anakart sharkon tk4-rgb kasa fsp hydro-k 500w siz ne düşünüyorsunuz ederi bu mudur ?
  7. !Umut

Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ve tavsiye ediyorsunuz ?

Tarayıcı için katagori bulamadım maalesef :/ Microsoft edge kullanıyorum iyidi sonradan stabil çalışmamaya başladı hangi tarayıcıyı önerisiniz ? aradığım özellikler en başta hızlı olması eklentisiz reklam engelleme ve vpn bildiğiniz tarayıcıları yazarsanız sevinirim.
  8. !Umut

Öneri Xbox Gamepass için oyun tavsiyeleri.

Oyunları oynayacak sistemim var. strateji tarzı rekabetçi oyunlar severim, hikaye olarak sürükleyici oyunları severim. Steam vs çok fazla zamlandığı için Gamepass alarak idarelik çözüm ürettim. Sizinde oynadığınız ve oynarken eğlendiğiniz oyunları yazarsanız sevinirim. Oyun tavsiye etmeyide...
  9. !Umut

Almanyadan ikinci el/sıfır teknoloji ürünü alıp burada satmak.

Merhaba, forumda yeniyim. Bir arkadaşım 8 Martta Almanya ya gidiyor, oradan ikinci el sitelerinden ve ya sıfır olarak bir kaç teknoloji ürünü alsa, "ekran kartı,laptop,airpods" tarzı küçük çaplı bir kaç ürünü euro bazında alıp buraya getirerek tekrar 2.el konumundan satılsa mantıklı ve karlı...
Geri