Arama sonuçları: *

• Users: codygakpo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Öneri Aio uyumlu kasa tavsiyeniz nedir?

Arkadaşlar gaming amaçlı kullanılacak. 360 mm aio lara uyumlu malzeme kalitesi iyi uzun yıllar içindeki kartları güncelleyebileceğim. Mümkünse beyaz bir kasa tavsiyeniz var mı? Ben lian li lancool 216 yı buldum. 4400 TL fiyatı var ama kullanmadığım için kalitesini bilmiyorum.önerilerinize açığım
  2. C

Yardım İşlemci seçimi için yardım lütfen

RX 6750xt ekran kartım var İ3 12100f işlemci bazı işlemci bazlı özellikle simülasyon oyunlarında dar boğaz yapıyor.güncellemek istiyorum. Lga 1700 soket için 2 seçenek arasında kaldım 1) i5 13500 2) i5 12600kf İkisininde 2.el fiyatları aynı Sizce hangi işlemci daha güçlü ve özellikle işlemci...
  3. C

Öneri Ofis PC için monitör

Herkese merhaba.sakaryadayım.ofis PC için HDMI girişli 1920x1080 en az 23 inç monitör arıyorum.ikinci elde olur.önerisi olan iletişime geçerse sevinirim
  4. C

Yardım Rdr 2 versiyon nasıl kontrol edilir?

Arkadaşlar merhaba.dün gece rdr2 yi epicten indirimli bir şekilde satın aldım.daha sonra hiç yüklemeden iade edip ultimate versiyonunu aldım yine epicten.fakat ilk oyun kitaplığımdan silinmedi.yükleyip oyuna girdim.oyunun stardart mı ultimate mi olduğunu anlayamadım.nasıl kontrol edebilirim bu...
  5. C

Bu fiyata daha iyi mi?

Arkadaşlar 1080p oyun amaçlı 65 inç tv ye bağlayıp akşamları vakit bulursa hikayeli oyunlar simülasyon oyunları vs oynamak için kullanıcam.bu sistemi buldum https://www.itopya.com/planet-starboardintel-core-i3-13100fasus-radeon-rx-6750-xt-dual-oc-12gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-s_h24446 Bundan daha...
Geri