Arama sonuçları: *

• Users: kroix11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kroix11

1000 tl'ye Klawye Önerir Misiniz?

beyler başlıkta görüldüğü gibi 1k TL civarı klavye arıyorum bütçemi çok aşamam haberiniz olsun önerilerinizi yazarmısınız switch derdim yok blue red brown farketmez(gaming icin)
  2. kroix11

Yardım Aktel iletişim yöresel gıda güvenilir mi?? (ptt)

beyler ptt de bi satıcıyı buldum akakcede dolasırken "Aktel iletişim yöresel gıda" isimli dolaştım ama bi güvenilir mi? bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı acaba kulaklık almam gerekli https://www.pttavm.com/magaza/akteliletisimyoresel?order=price_desc buda sayfası
  3. kroix11

Çözüldü✓ işlemci macun sorunum

beyler 2. el bi amd işlemci aldım arkadaşın pc sinde test edeceğiz ama ondaki işlemcide hali hazırda macun var benim aldığım 2. eldeki işlemciyi test ederken macun sürmeme gerek varmı arkadaşa tekrar sürmek zorunda kalacağım yoksa macunun bitmesinden korkuyorum, macun sürmeden test etmemizde bi...
  4. kroix11

Yardım 2. el ekran kartı hakkında yardım

beyler 2.el ekran kartı alacağım gidip konusacam adamlar ekran kartının mining görülmüş olduğu v.s nasıl anlayabilirim almadan önce satıcı ile ilgili nasıl bir test yaparsak bu sorumun cevabını alabilirim?
  5. kroix11

Yardım vergisiz telefon yardım

Beyler bi araştırdım ama sizede sormak istedim abim ünide telefonu var benim telefonum eskidi vergisiz telefondan yararlanmak istiyoruz ama nasıl olur tam abimin üzerine alıp benim kullanımımda olacak bunun mantığı tam olarak nasıl oluyor açıklayabilirmisiniz böyle bir şey mümkünmü , telefon...
  6. kroix11

asus tuf gaming m3 nasıldır?

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-asus-tuf-m3-aura-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,570594659.html beyler bu mouseyi alma dusunuyorum ama oneriniz varmıdır cok butcem yok 500tl var öneriniz varsa atın lütfen hocam.
  7. kroix11

5000TL'ye uyumlu parçalar yardım

beyler pc var artık çok şey kaldırmıyor pandemi zamanında almıştım 5k-4k arası bi yükseltmek için bütçe ayırdım yardımcı olursanız sevinirim anakart: İntel H55 işlemci: i5 750 2.67GHz ekran kartı : R5 220 2gb hocam uyumlu bir tavsiye verirseniz çok iyi olur işlemci ile ekran kartını upg...
  8. kroix11

Almanca öğrenmek için bilgi

Beyler Almanca öğrenmek istiyorum önerebileceğiniz kitap, pdf, udemy var ise yazabilirmisiniz
  9. kroix11

Mont Önerisine İhtiyacım var

Beyler şişme mont arıyorum. Siyah North Face gibi öneriler varmı marka çok farketmez max bütçe 1-1.2k
  10. kroix11

bunu bulmamda yardımcı olabilirmisiniz

beyler fotoğraftaki gibi siyah kot ceket arıyorum uyguna eğer indirimli falan bulabilirseniz atabilirmisiniz
  11. kroix11

FREKANS-A4 İtopya yeni sistem

Beyler sistem atıldımı bilmem ama bakın haberiniz olsun belki değerlendirirsiniz 16.299,93 https://www.itopya.com/frekans-a4intel-core-i3-13100fasus-geforce-rtx-4060-dual-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefor_h24666
  12. kroix11

agalar sistem için yardımınıza ihtiyacım var

beyler gezinirken bu sistemi buldum sizce nasıl yorumlarmısınız darboğaz konusunu, fiyat olarak alınır mı? alınmazlı lütfen https://www.itopya.com/planetentryintelcorei312100fasusradeonrx6650xtdual8gboc16gbddr4500gbnvmem2ssdga_h24667 1699482319 bu arada stokta kasa kalmamış en ucuz kasayı...
  13. kroix11

düşük bütçe sistem önerisi

dostlar 12k-13k civarı bi hazır sistem bakmak istiyorum önerdiginiz varmıdır acaba bu arada kasım 11.11 bekleyebilirsin diye yorumlar gördüm arada acaba ucuz fiyat/performans sistem gelirmi?
  14. kroix11

donanım arşivi sistem

beyler çok acil donanım bugün çıkan sistem hakkında videoda biraz daha bekleyin demiş ama benimde bütcem yaklaşık 12k sizce alınır mı? biraz daha bekleyin dediği için yazıyorum belki aynı fiyata 6600xt civari sistem gelebilirmi ya alamassam yakında çıkacak başka sistemi
  15. kroix11

Donanım arşivi 04.11.2023 sistem hakkında bilgi

Dostlar saat 22:30 a yakın 04.11.2023 de çıkacak sistem yarına yani Pazar gününe ertelenmiştir bugünlük görev bitti kulelerden inebiliriz. "Yarın yayında" yazılmış sabitlenen instagram postuna bakabilirsiniz (yorumun cevap kısmında)
Geri