Arama sonuçları: *

• Users: ibrahim20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ibrahim20

Telefondaki fotoğrafları depolamak için harici ssd tavsiyesi

m2 ssd harici disk arıyorum type c olması lazım telefonumdaki fotoğrafları depolamak istiyorum fiyat performans ürünleri arıyorum pek bilgili değilim tavsiyeniz nelerdir
  2. ibrahim20

Ikinci el kart alıcam 2k oyun için tavsiyeleriniz nelerdir

elimdeki sistem 5600 2x16 ram b550 anakart 2 tb ssd
  3. ibrahim20

kule tipi soğutucu modelleri arasında kararsız kaldım

elimde r5 5600 var iki kule tipi soğutucu arasında kaldı bunlar thermalrigth peerless assasin 120 ile phantom spirith 120 se arasında kaldım uzun yıllar kullanıcam ileride işlemcimi r7 5800x3d ye yükselticem hangisini önerirsiniz
  4. ibrahim20

Çözüldü✓ işlemci yükseltmek istiyorum

işlemcim r3 2200ge r5 3600 a yükselticem ama anakartım ve psu yeterli olur mu anakartım msi a320 bios güncel psu 400w powerboost ekran kartım msi 1050ti 4gtoc
  5. ibrahim20

harrdiski ssdye klonlarken windowsu da klonladım

harddiski ssd ye klonlarken windowsuda klonladım kendi verilerime dokunmadan windowsu nasıl silebilirim
  6. ibrahim20

elimdeki fazladan modemi access point olarak ayarlamak istiyorum

elimden fazladan bir modem var ve ben bunu access point olarak ayarlamak istiyorum kullandığım ana modem kablonetin netmaster infinty 401 modemi access point olarak kullanmak istediğim elimdeki fazladan modem ise zyxel vmg3625-t50b isimli modem technopat ın sitesinde bunula ilgili bir makale var...
  7. ibrahim20

anakartım istediğim işlemciyi destekler mi

elimde msi markasının A320M PRO-VD/S model anakartı var işlemcim r3 2200ge artık yeterli gelmemeye başladı işlemcimi r5 5600 e yükseltmek istiyorum anakartım r5 5600'ü kaldırabilir mi? çalıştırsa bile işlemcinin vadettiği gücü kullanabilir mi sistemimdeki diğer parçalar 1050ti ekran kartı Team...
Geri