Arama sonuçları: *

1. emirhangorun

.

Dün memlekete otobusle dönmek için otogara gittim. Ablam uğurlamak için gelmişti, peronun başında boş bir banka oturduk aracın gelmesini bekledik bu sırada etrafıma bakınırken çok güzel bir hanımefendiyle göz göze geldik biraz bakıştık. O o sırada bir büyüğüyle konuşuyordu (sanıyorum ki amcası...
  2. emirhangorun

Yurt Dışında Çalışmak

Şimdi ben mezun olduğum bölümün diplomasında londrada bir kaç ilan buldum ve bunlar vize sponsorlu yani çalışma vizesi veriyorlar bir kaç sorum var. öncelikle verilen vize ile kaç ay geçerli? ikincisi vize işleri falan konsolosluğa gitme işi falan beni kaç gün uğraştırır yani kaç gün sonra...
  3. emirhangorun

Aranızda Avukat Olan Varsa Çok Önemli bir şey Sorucam Lütfen Yardımcı Olun.

Happy Customer Life Center Şirketinde Müşteri Hizmetleri Temsilcisi ilanına başvurdum ve başvurumun olumlu sonuçlandığını söylediler. Getiriş geldiklerini söyleyince güvendim ve benden aşağıda Nüfus Cüzdanı fotokopisi, İkametgah, Adli Sicil Kaydı ve Nüfus Kayıt belgeleri istediler ve bir iş...
  4. emirhangorun

Açıköğretim ara sınavlarında her ders sınavı arasında ara(mola) oluyor mu?

Açıköğretim ara sınavlarında her ders sınavı arasında ara(mola) oluyor mu? veya deneme tarzında tüm dersler bir kitapçığın içinde olup ara olmadan mı gireceğiz?
  5. emirhangorun

daha önce sivilceler için roaccutane kullanan varsa birçok sorum var kendilerine

Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır roaccutane tedavisine başlamak istiyordum ama bir türlü değerler normale düşmedi en sonunda dr. dan rica ettim(yalvardım resmen yüzüm berbat çünkü) ve yaklaşık 1 hafta önce başladım ve daha önce bu tedaviyi olanlara birçok sorum var mesala ben 30 mg den başladım...
Geri